Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wenoos z milo

czy penis może się złamać?

Polecane posty

Gość wenoos z milo

czy słyszeliście kiedyś o takim "przypadku - wypadku"? :P

a słyszałaś kiedyś o chuju złamanym lub złamasie

Gość wenoos z milo
aa, więc tak :D I potem trzeba w gips włożyć? Taki w odpowiednim rozmiarze - "S", "M", "L" lub "XXL"?

Gość Informatyk :))))
Tak penis moze sie zlamac. zamiast pytac na tym forum to poszukaj w necie info na ten temat. Jak zlamiesz pałe to szybko do lekarza pamietaj

Gość owszem mozna...
penis nie jest koscia, wiec o "zlamaniu"mozna mowic w cudzyslowiu, jednka istnieje mozliwosc uszkodzenia i jest to bolesne, dlugo pozniej sie leczy... Znam przypadek, gdy w pozycji "odwroconego jezdzcca" (kobieta siedzi na partnerze twarza w strone jego stop) partnerka zbyt mocno przechylila sie do tylu... Skonczylo sie na pogotowiu. I...kilku tygodniach abstynencji... Nie ma z czego zartowac ;)

Gość wenoos z milo
wreszcie jakaś sensowna wypowiedź ;) Widzę, że trzeba się delikatnie obchodzić z tym czułym organem :D Żeby akcja w łóżku domowym nie przeszła na łóżko szpitalne :)

Gość IMO13246
Tak! Prącie W WZWODZIE(!) mozna złamać, dlatego panienki -ostrożnie ztym skarbem :P

Mnie się złamał kiedy go wetknąłem w czytnik DVD oglądając "2 men 1 horse":(

"Znam przypadek, gdy w pozycji "odwroconego jezdzcca" (kobieta siedzi na partnerze twarza w strone jego stop) partnerka zbyt mocno przechylila sie do tylu... Skonczylo sie na pogotowiu." zwyczajnie na jezdzca tez mozna przegiąc - za bardzo się odchylając.. partnera to moze bardzo bolec....

Nie ma się co śmiać, po tym złamaniu odpadła mi żołądź:(

http://eurologia.pl/a/25,zlamanie-pracia-u-38-letniego-mezczyzny przypadek medyczny opisany na stronie medycznej plus zdjęcia dla niedowiarków. Mam ciało śmiałe i gorące W zimie jest lato w nocy słońce Jestem przechodniem zawsze w drodze A koniec świata noszę w sobie