Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

BetterINtime

Nieuchwytny ORGAZM...

Polecane posty

Współżyje od 3 lat z moim partnerem i nigdy nie osiągam orgazmu podczas stosunku. Gra wstępna, pieszczoty wszystko jest ok, ale gdy dochodzi do stosunku podniecenie znika :(

To czekasz na orgazm ze swoim partnerem jak go nie masz a sam masz ?

Gość SDGFDFG
JA TEZ TAK MAM... KOCHAMY SIE OD ROKU I NIC JUZ NIERAZ BYLAM TAKA PODNIECONA ALE JAKOS TOUCIEKA I KOLEJNY RAZ CZUJE ZAWOD I PODNIECENIE.. TO STRASZNE... CO MAMY ZROBIC?

bo moze dziewczyny za bardzo sie nastawiacie - to przychodzi samo.. potzreba wyluzowania, odprezenia, nastawienia na bliskosc i przyjemnosc.. a nie zadreczania czy tym razem ten orgazm sie pojawi czy nie.. zapraszam do mnie na bloga..

Gość dfvdf
orgazm sie rodzi w glowie kobiety mezczyzna jest tu tylko dodatkiem poza szczegulnymi przypadkami nie ma on nic do rzeczy w kwesti orgazmu u kobiety

U mnie to było tak że na początku było miło, bliskośc ciepło i tak dalej, potem taka większa przyjemność gdzieś tak po roku związku, a orgazm miałam pierwszy jakoś po 2 i pół roku. Samo przyszło, stopniowo :). Grunt to nie stresować się za bardzo że nie ma, poddać się chwili i cieszyć z sexu :) Jak się nastawisz że musi być, że nie ma ciągle, ze znowu się pewnie nie uda - to wtedy się nie uda! Pozdrawiam i życzę powodzenia...i trening czyni mistrza ;)