Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

buziaczek11263

brak owulacji

Polecane posty

witam właśnie wróciłam od gin ,robiłam badania i okazało się ,że nie mam owulacji za niski mam progesteron...od listopada biore bromergon i od 16 dc przez 10 dni biore luteine, teraz lekarz mi przepisał duphaston od 16 dc mam zażywać,,,,czy to pomoże zwiekszyc progesteron,,,,bardzo chce mieć dziecko....ale szanse są teraz chyba marne...prosze o odp czy przez te tabletki owulacji pojawi sie,i po jakim czasie??? jestem troszke załamana...

hej tez nie ma owulki nie wiem czy od zawsze czy to przez cyste juz jej nie mam naszczescie ale ona namieszlam mi bardzo w moich cyklach i teraz nie moge dosc do ladu z moim organizmem ... tez biore duph. ale na to by @ sie znowu ustabilizowal tyle ze ja go w tym cyklu zaczelam brac dopiero po 20dc dla pewnosci ze juz po owulce o ile byla:P. Podobno duph. blokuje owulke...

Gość 0000000000000....
Ja dostawałam na wywołanie owulacji bromergon i clostilbegyt od 2 do 5dc..Owulka pojawiała się, czasem nie :(:( Pamiętaj - jeśli dostajesz leki na stymulację to domagaj się usg tak od 11dc!!!