Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Deep House

Rzeczy dla dziecka, o których marzycie, a na które zwyczajnie szkoda wam kasy...

Polecane posty

Gość Deep House
Gość jfszg
ja nie mam takich marzeń; lubię praktyczne rzeczy, nie lubię wywalać kasy na graty które po kilku miesiącach będą tylko zawadzać.

tez jestem praktyczna, nie mialabym w mieszkaniu miejsca na takie ustrojstwa:) Natomiast jakis wózek wypasiony chcialabym miec:)

Gość Deep House
Tarot mnie nie interesuje. Piszcie :)

Gość Deep House
No wlasnie te rzeczy, ktore mi sie marza sa bardzo praktyczne, bo ulatwiaja czlowiekowi zycie. :) Tylko, ze nie stac mnie na taka rozrzutnosc...

Gość liljanka
same zawalidrogi

Gość Deep House
Eee tam. Może kto inny coś napisze? :) Nie macie marzeń? Serio?

Gość przy pierwszym dziecku
mialam marzenia, niektore zrealizowalam mimo braku wielkiej kasy, teraz przy drugim wiem ze te marzenia to jak ktos napisal w 90% zawalidrogi i w zw z tym jakso nie amm marzen :) moze sa jakies drobiazgi ale niekoniecznie chcialabym zeby mnie bylo stac na ladne markowe ciuchy dla dziecka bez wzgl na cene

Gość jfszg
ja nie mam takich marzeń chyba jestem jakaś dziwna ,albo jeszcze sienie orientujęw świecie dziecięcych bajerów

Gość mam ta spacerowke co ci sie
podoba:) a dokladnie ta: http://www.tosia.pl/sklep/product/p/1710/bebe,confort,elea.html# osobiscie polecam, ale to chyba nie jest jakas ekskluzywna rzecz zeby o niej marzyc

Gość jfszg
ja też nie mam zamiaru wstawać z łóżka do dziecka, mam zamiar ustawić łóżeczko zaraz przy naszym łóżku i wyjąć z niego jedna kratkę - to tak jakby dziecko z nami spało

Gość liljanka
no ja też o markowych ubrankach,żeby mnie było stać

Gość liljanka
no ja też o markowych ubrankach,żeby mnie było stać,o domu z ogrodem,żeby dzieci miały się gdzie bawić

Jak dosuniesz cale łóżeczko to będziesz musiała wchodzić do swojego z drugiej strony. :P Z takim małym czymś byłoby ludziom o niebo wygodniej, bo wystarczy podsunąć pod łóżko tę dolna część i ma się tę kołyskę praktycznie na kolanach. ;) Tylko ta cena... ehhh. Właśnie znalazłam to cudo :) http://www.youtube.com/watch?v=oeCivgPazWw Podoba mi się! :D I jest kompatybilne z iPodem :P

Gość jfszg
będe mieć łóżeczko na kółkach:)

Gość jfszg
a ten wózek nie zdałby u mnie egzaminu, bo mam łóżko bez nóg

Gość praktyczna mamuśka
http://www.baby-market.lv/baby-market/shop2/images/grow-with-me-1-2-3_beige_icoo.jpg gdybym miała miec jeszcze jedno dziecko, to bym kupiła bez zastanowienia, właśnie czegoś takiego mi brakowało, marzyłam, by miec taki kubełek na kółkach na dziecko jak mają w szpitalu i to jeszcze bym chciala http://allegro.pl/fisher-price-hustawka-lezaczek-zen-11-3kg-l-b-i1444800180.html

Gość mnie sie podoba ten wozek
dla rodzenstwa! wyglada jak phil&teds

Gość jfszg
wózek dla rodzeństwa? ten gdzie jedno dziecko siedzi pod drugim? masakra.......

Gość mnie sie podoba ten wozek
no pod drugim. w uk jest od lat na nie szal. to drugie ma dosc sporo miejsca tam na dole, a matka wyogode bo wszedzie wjedzie. pasuja do nich tez foteliki i gondole. jak dla mnie rewelacja!

Gość jfszg
ja bym nie chciała być tym dzieckiem na dole

Gość Deep House
Gość widziałam ten podwójny wózek
na żywo i moim zdaniem fajna sprawa jak się ma dzieci rok po roku! Ja bym właśnie chciał byc tym dzieckiem na dole0 takie dzieci uwielbiają się chować wiem z doświadczenia.

Gość .......uuu
Ja mam wanne, ale w sumie z niej nie korzystam, totez moglabym zaszalec i sobie takie cos fundnac, bo nie musialabym tego nigdy demontowac. :P Gorzej ci co nie maja prysznica w lazience...

Gość Deep House
Czy poza dwiema paniami od huśtawek Fishera i markowych ubranek, reszta nie ma marzeń? :) Piszcie! Nie wstydźcie się!

Gość widziałam ten podwójny wózek
ja mam zwykłą wanienkę w wannie i jest git, też mam prysznic osobno, ręcznik kładę na koszu na pranie, albo na komodzie.... ...w sumie im bardzie wymyślna rzecz tym mnie użyteczna w praktyce - takie odnoszę wrażenie...