Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kailaf

Pomóżcie , chyba zakochałam się w nieodpowiednim

Polecane posty

Gość kailaf

Proszę o radę Znam go od dość dawna , jednak ostatnio zbliżyliśmy się do ciebie. Nie chcę winić go, ale to trochę jego zasługa, że to się stało. Czujemy się bardzo dobrze w swoim towarzystwie. Czuję , że się powoli zakoch*je.Czy warto wchodzić w głębszą relacje z księdzem ? Chodzi mi o relacje bez seksu, czy warto czekać , czy jest szansa , że kiedyś , jeśli nadal będzie tak jak jest kiedyś odejdzie ? czy są tu dziewczyny , które zdecydowały się na tego rodzaj związku ?

Gość Januszek..........
daj sobie spokój.pewnie ,że odejdzie.A Ty bedziesz wyła po nocach. Dlaczego ksiądz??????

Gość kailaf
Dlaczego ksiądz ? Nie wiem , tak po prostu wyszło, sama tego się nie spodziewałam.

Gość robaczek891
Ja bym nie pozwo9lila zakochac sie w ksiadzu co by ludzie powiedzieli

Gość nie to nie prawda
z księdziem jak z zonatym, odejdzie albo nie odejdzie, nie wiadomo. mozesz zaryzykowac i czekac. skonczy sie happy enedem lub nie

Gość robaczek891
choc ja tez zakochalam sie w nieodpowiednim tz w kochanku ktory w czerwcu sie zeni :( ze swoja dziewczyna choc mowi ze nie wie czy chce tego a nie chce rozwalic zwizku

Gość kailaf
Nie , nie podniecają. Naprawdę tak wyszło nie planowałam tego, wolałabym, żeby był świeckim. Myślę. że dobrym sposobem na sprawdzenie jego uczuć jest brak seksu , myślicie , że to jest dobry pomys ł?

Gość robaczek891
kailaf to zacznij moze go kogietowac .a jak on sie zachowuje w stosunku do ciebie

Gość kailaf
Opiekuje się mną, troszczy się. Cały czas chciałby przebywać ze mną , ja również z nim. Przyjażnimy się bardzo/

Gość kailaf
up

Gość kffffiatek
troche w zła strone to zmierza,odpusc sobei i znajdz faceta dla siebie.Pewnie sie zblizycie,do zcegos dojdzie,a on i tak wybierze słuzbe i zostaniesz sama:)po co Ci to?:)

Gość kailaf
Nie potrafię tak po prostu zapomnieć , odsunąć się od niego. Mam chłopaka, ale nasza miłość już się wypaliła. Nigdy nie spotkam takiego mezczyzne takiego jak on.