Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość normalnie szok,...

Posłuchajcie co przydarzyło się kolezance mojej znajomej....

Polecane posty

Gość normalnie szok,...

moja kolezanka wyjechała 2 lata temu do stanów. utrzymujemy kontakt sporadyczny. ostatnio gdy z na rozmaiwalam na skype powiedziala mi co zdarzylo sie jej sasiadce. jest ona nosicielka wirusa hiv. nie wnikalam w to w jaki sposob sie zarazila. w kazdym razie na jakiejs imprezie (a wiadomo jak to jest w stanach) urwał jej sie film. obudzila sie i nic nie pamietala. byla rozebrana, ale nie wieddziala dlaczego. okazalo sie ze jakis koles wykorzystal ten fakt i wykorzystał ją... czyli ewidentnie ja zgwalcil bo ona byla nieprzytomna. ten koles sie zarazil i teraz procesuje sie z nia ze go nie uprzedzila! ludzka bezczelnosc nie zna granic... mam nadzieje ze jednak prawo bedzie po jej stronie, ale to w usa nie jest takie oczywiste..

Gość tez cos powiemmmm
narzekasz na prawo w usa a w polsce to moze masz dobre? nigdzie nie bylas i go*no widzialas

jeden z dziennikarzy brytyjskich podarował kobiecie (ofierze Katriny) samochód potem się okazało że pochodził on z innego roku niż dziennikarz ja informował sprawę załatwiono polubownie kobiecie wypłacono odszkodowanie... takie jest prawo w stanach.

Gość normalnie szok,...
dostala za darmo i jeszcze ma waty? no kurwa co za ludzie :O

Gość normalnie szok,...
nie wiem jak wy ale ja jestem w szoku... strasznie wspolczuje tej dziewczynie mimo ze jej nie znam.. nie dosc ze ja zgwalcil to jeszcze po sadach ciaga....

Gość asdfasdfasfasdfsaf
Jak się pije do nieprzytomności to później mogą takie akcje wyniknąć :P Po części sama sobie winna,może teraz tak mówi że była nie przytomna,ale skoro film się jej urwał i nic nie pamięta to może też było tak że go jakoś zachęcał i nie był to gwałt.No ale tego to my się nie dowiemy i możemy tylko gdybać.

Gość normalnie szok,...
jest hipoteza ze jej czegos dosypał.. moze i sama cos brala nie wiem... ale na pewno nie poszla z nim z wlasnej woli.

Gość normalnie szok,...
z reszta tu chodzi o to ze ona byla nieprzytomna to jak miala mu powiedziec?

Gość asdfasdfasfasdfsaf
normalnie szok,... O katastrofie smoleńskiej też jest wiele hipotez :P I nie pisz że na pewno bo tego to na pewno nie wiesz bo tam nie byłaś.A to że ona ma taką wersje wydarzeń w cale nie musi oznaczać że tak właśnie było(chociaż mogło-nie mówię że nie).Ale kobiety tak jak i faceci bywają zakłamani,fałszywi itd.

Gość asdfasdfasfasdfsaf
A skąd wie że była nie przytomna jak jej się film urwał??

Gość normalnie szok,...
no na pewno specjalnie go nie zarazila :O moze i jest impreezowiczka (moze i w ten sposob sie zarazila) ale nie jest glupia z tego co mowila kolezanka.

Gość Poolcleaner
Jestem calym sercem z tym kolesiem. Wyobrazam sobie jaki to bol dla niege i jego rodziny. JAK SIE Ma hiva to sie nie chodzi na imprezy , pije do nieprzytomnosci wiadomo w jakim celu. Ewidentna wina tej..tej...nie bede jej obrazal ale skandalicznie sie zachowala. Mam nadzieje ze wymiar sprawiedliwosci w USA i tym razem nie zawiedzie i "dziewczyna" wyplaci bajnoskie odszkodowanie chlopakowi.

Gość tak to jest.....
jak się bzyka byle co i byle gdzie

Gość asdfasdfasfasdfsaf
Jak nie jest głupia to czemu chodzi na imprezy z hiv i pije do nieprzytomności,przecież to szczyt debilizmu!!

Gość normalnie szok,...
poolcleaner - wez sie jebnij :O 🖐️ jestes totalnie nietolerancyjny . to ze jst chora to co, to znaczy ze juz z domu nie moze wychodzic?

Gość Poolcleaner
"mam nadzieje ze jednak prawo bedzie po jej stronie, ale to w usa nie jest takie oczywiste" Mozesz rozwinac swoja mysl?? Ah o co ja cie podejrzewam, przeciez jestes tylko zasciankowa wiesniara ,ktora nie ma minimalnej wiedzy o funkcjonowaniu systemu prawa. Kolejna pusta cipka ,ktora jedyne co potrafi robic to krytykowac nieznane.

Gość normalnie szok,...
a co ma hiv do tego?? lubi imprezowac to imprezuje :O

Gość asdfasdfasfasdfsaf
Nie no nic. :( A pamiętasz takiego murzyna w Polsce co miał hiv i wyrywał laski i je zarażał,było kiedyś głośno o tym. I co ona też sobie mógł powiedzieć-co ma to do tego,lubi się ruchać to się rucha.

Gość normalnie szok,...
kurwa...tyle ze ona nie poszla sie z nim ruchac tylko ja zgwalcil!! widzisz roznice, bałwanie?

Gość asdfasdfasfasdfsaf
A skąd możesz wiedzieć czego ona chciała jak ona się tak najebała że urwał się jej film,a urwanie się filmu nie jest jednoznaczne z nieprzytomnością. Ach ta solidarność jajników :P

Gość Poolcleaner
Normalnie szok ironizowalem. Ale smieszy mnie twoje glebokie i uzasadnione wszechstronna wiedza. Musialas przeczytac setki ksiazek traktujacych o tej tematyce.

Gość normalnie szok,...
to ja uzylam takie sformulowania nie bierz tego doslownie :O poza tym ja nie opisalam wam tej sytuacji ze szczwegolami tylko zarys, a wy sie kurwa czepiacie :O

Gość też cos
też jestem w Stanach i nikt mnie nie gwalci?nie włocze sie juz nie zwalajcie na prawo itp lecz na swoja głupote

Gość asdfasdfasfasdfsaf
Ja się nie czepiam tylko to ty się czepiłaś tego kolesia a tą dziewczynę znasz tylko z opowieści przez skaypa i jesteś wilce przekonana że to ona jest winny,nie biorąc pod uwagę innego obrotu wydarzeń tamtej nocy. No i to nie jest normalne że dziewczyna która ma hiv bawi się w ten sposób.I nie gadaj że ma prawo sobie tak imprezować.

Gość normalnie szok,...
jestescie okrutni..... nie wiadomo jakie odszkodowanie on zażąda ... i tak dziewczyna ma ciezkie zycie a wy tak zle o niej mowicie...

Sorry ludzie koleś ją zgwałcił a na jego nieszczęście ona była chora no cóż ma karę wcale go nie żałuję zgwałcił ją to ma za swoje i bardzo mu dobrze a co o chorych na Hiv mają prawo żyć jak każdy chodzić na imprezy upijać się ,bawić ,tańczyć a,ze skurwiel chciał ją wykorzystać to ma

Gość Poolcleaner
Wiem jak rozwiazac ten problem.!!!!!!!!!! Osoby zarazone wirusem Hiv winny obowiazkowo pod przymusem srogich sankcji nosic specjalne brazowe opaski. Odizolowanie takich osobnikow to jedyne sluszne rozwiazanie. Pozwoli to uniknac w przyszlosci niemilych zdarzen.

Gość asdfasdfasfasdfsaf
Nie mówię że nie może się bawić,ale dziewczyna nie może się upijać do utraty świadomości i to też o niej świadczy źle i to że zaraziła się na imprezie. Widocznie on nie jest bez winy. Ale jeśli to prawda że on ją zgwałcił to dobrze mu tak i to on powinien jej płacić tą kasę którą zażąda od niej.

Gość asdfasdfasfasdfsaf
Poolcleaner W getcie też nosili opaski-głupi pomysł.

Gość powiem tak od siebie
Unikanie takich problemow jest proste. Nie pchac chuja w byle dziure i nie nadstawiac dupy byle pale. Tylko tyle i AZ tyle.