heliosoln 0 Napisano Luty 4, 2011 Cześć. Mam 15 lat i mam chlopaka od jakiegoś roku. Ostatnio chłopak robił mi tak zwaną "palcówę". ostatni okres miałam 31 grudnia, boje sie, ze to ciąza. poki co zamiast okresu mam jakieś dziwne plamienia, ktore mają brązowy kolor. czy to moze być ciąża? chłopak nie zdejmował ani nie rozpinał spodni. w tamten wieczor byc moze był w łazience, czy to mozliwe aby przeniosł plemniki palcami ? błagam odpiszcie szybko. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość głupie prowo Napisano Luty 4, 2011 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nie. Napisano Luty 4, 2011 Idz się uczyć dziecko drogie a nie za sprawy dorosłych się zabierasz.I potem takimi głupimi tematami forum zaśmiecasz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
heliosoln 0 Napisano Luty 4, 2011 dzięki za pomoc -,- Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach