Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość reni 71

szlaban dla nas Klęska!!!!

Polecane posty

Gość reni 71

Drogie mamy Ja jestem w podobnej sytuacji Mam dwoje dzieci a ich ojcowie nie żyją Wychowanie ich to 170 zł miesięcznie Z każdej strony 0 pomocy Powiem Wam jeszcze czego się dowiedziałam otóż -W Przypadku kiedy zabiorą Wam dzieci np do rodziny zastę pczej to na wasze konto lecą alimenty!!!!!!!!!!!!!!!! w przypadku gdybyście chciały popełnić samobójstwo to:dzieci nasze zostaja z długami do końca życia!!!!!!!!!!!!!!! w przypadku gdy podejmiemy pracę to te pożal się boże aż sumki tracimy bo przekraczamy kryterium dochodowe ,więc pracujemy za darmo!!!!!!!!!!!!!!!!!! w przypadku gdybyśmy poszły ,,na ulicę do pracy'' to MUSIMY ZAREJESTROWAĆ TO JAKO DZIAŁALNOŚĆ GOSPODARCZĄ !!!!!!!!!!!!!bo skarbówka nas zeżre W przypadku gdybyśmy gdzieś chciały uciekać za gdanicę -nic z tego bo nas na to nie stać!!!!!!!!!!!!!!!!! A jak myślicie -dlaczego edukacja dzieci rozpoczyna się juz prawie że w żłobkach ??????? a no dlatego że politycy nie próżnują rzeczywiście w 2050 roku będzie nas napradę mało i kto będzie pracował na NICH ???? my nic albo ochłapy dostaniemy bo gdzie tu w Polsce i praca???? tu matka samotnie wychowująca dzieci to k.....a dzi.....a itd itp a w innych europejskich krajach jesteś MATKĄ BOSKĄ bo masz płacone za ten trud i państwo jest Ci wdzięczne ALe niestety jedyne co możemy to odpalić w łeb całej rodzinie a potem sobie i to jeszce tak aby się udało bo w przeciwnym razie pójdziemy do ,,sanatorium'' Sorry ale już nie mogę !!! chociaż wam przedstawiłam swojegorzkie żale bo jak same wiecie nikt nas nigdzie nigdy nie posłucha

Gość reni 71
Drogie mamy Ja jestem w podobnej sytuacji Mam dwoje dzieci a ich ojcowie nie żyją Wychowanie ich to 170 zł miesięcznie Z każdej strony 0 pomocy Powiem Wam jeszcze czego się dowiedziałam otóż -W Przypadku kiedy zabiorą Wam dzieci np do rodziny zastę pczej to na wasze konto lecą alimenty!!!!!!!!!!!!!!!! w przypadku gdybyście chciały popełnić samobójstwo to:dzieci nasze zostaja z długami do końca życia!!!!!!!!!!!!!!! w przypadku gdy podejmiemy pracę to te pożal się boże aż sumki tracimy bo przekraczamy kryterium dochodowe ,więc pracujemy za darmo!!!!!!!!!!!!!!!!!! w przypadku gdybyśmy poszły ,,na ulicę do pracy'' to MUSIMY ZAREJESTROWAĆ TO JAKO DZIAŁALNOŚĆ GOSPODARCZĄ !!!!!!!!!!!!!bo skarbówka nas zeżre W przypadku gdybyśmy gdzieś chciały uciekać za gdanicę -nic z tego bo nas na to nie stać!!!!!!!!!!!!!!!!! A jak myślicie -dlaczego edukacja dzieci rozpoczyna się juz prawie że w żłobkach ??????? a no dlatego że politycy nie próżnują rzeczywiście w 2050 roku będzie nas napradę mało i kto będzie pracował na NICH ???? my nic albo ochłapy dostaniemy bo gdzie tu w Polsce i praca???? tu matka samotnie wychowująca dzieci to k.....a dzi.....a itd itp a w innych europejskich krajach jesteś MATKĄ BOSKĄ bo masz płacone za ten trud i państwo jest Ci wdzięczne ALe niestety jedyne co możemy to odpalić w łeb całej rodzinie a potem sobie i to jeszce tak aby się udało bo w przeciwnym razie pójdziemy do ,,sanatorium'' Sorry ale już nie mogę !!! chociaż wam przedstawiłam swoje racje bo jak same wiecie nikt nas nigdzie nigdy nie posłucha

Gość o czym ty chrzanisz?
:O

machałyście dupą? przyjemnie było? to teraz mamy was utrzymywać? do pracy lenie śmierdzące

Gość reni 71
pisałam przeciez że za darmo mi się nie oplaca a jesli chodzi o utrzymanie to my same potrafimy tylko potrzebujemy PRACY której zarobki pozwoliły by na wychowywanie dzieci Właśnie dzięki takim ojcom jak wy w ojczyźnie sie żle dzieje ale wolałabym przyjacielu byś odpuścił sobie tą dyskusje bo nie jest przeznaczona dla CIEBIE

Tej treści nie zrozumiałem. "otóż -W Przypadku kiedy zabiorą Wam dzieci np do rodziny zastę pczej to na wasze konto lecą alimenty!!!!!!!!!!!!!!!! w przypadku gdybyście chciały popełnić samobójstwo to:dzieci nasze zostaja z długami do końca życia!!!!!!!!!!!!!!!" Możesz wyjaśnić o co Ci chodzi?

Gość reni 71
Jesli tylko dlugi to dla niepelnoletnich dzieci jest tak ze automatycznie przyjmuja spadek z dobrrodziejstwem inwentarza. Pelnoletnie dzieci musza spadek odrzucic. to w takim przypadku Co do alimentów -napisał mi ktoś z prawników na forum tą informacje ale nie mam czasu teraz zapytać o szcegóły Natomiast jeszce co jest ciekawe Jeśli dziecko idzie do rodziny zastępczej to rodzina ma przyznawana pomoc a dlaczego matka biologiczna jej nie otrzymuję Nie każda matka wg tego prawa to patologiczna??