Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Co robić?

Co mam z tym zrobić? Pomocy!

Polecane posty

Gość Co robić?

Witam, mam problem i mam nadzieję że mi pomożeche. Mianowicie chodzi o problem z ciążą. Ostatnio moje piersi zrobiły się większe, jak je scisne to coś z nich cieknie, trochę przytyłam. Ale z drugiej strony okres miałam normalnie, robiłam test i wyszedł negatywny. Sama nie wiem co mam o tym myśleć... Jak myslicie co to może być?

Gość to ciąża urojona
:classic_cool:

Gość kobieta 40 letnia
KTOŚ PO RAZ DRUGI SKASOWAL MI TEMAT PORUSZAJĄCY PROBLEMATYKE W KTORĄ STRONE LEPIEJ SIE PODCIERAC Z GORY NA DOL CZY Z DOLU DO GORY TEMAT MOIM ZDANIEM WAZNY I INTERESUJACY !!!!!!

zbadaj krew to będziesz miała pewność czy jesteś czy nie w ciąży bo - nie każdy test pokazuje dobry wynik - okres może występować normalnie do 3 miesiąca ciąży - piersi mogły urosnąć jeśli ogólnie przytyłaś.

Gość Sir Lancelot
To ze z piersi ci cos cieknie nie musi oznaczac ciazy.I chyba nie slyszalam na poczatku ciazy sa takie objawy.Ja tez tak mialam,wyglada to jak takie rozrzedzone mleko nie? to wina hormonow..chyba nic groznego .U mnie sie to zdarza co jakis czas:)

Gość Co robić?
Pytałam bo może ktoś ma podobne doświadczenia a nie czekam na radę albo opinię eksperta!