Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość idealniezakochana123

seks .

Polecane posty

Czy istnieje możliwość zajscia w ciąże, podczas seksu z prezrwatywa a gdy partner dochodzi wyjmuje go z pochwy i wytrysk odbywa sie poza pochwą? (nie dochodzi we mnie)

Gość gość
Isnieje możliwość zejścia, przy takim choojowym roochaniu. 💤

***Karolinka*** -> defekt lateksu i preejukat w którym mogą być plemniki :P ja wiem co pisze i nie biorę tego z powietrza :P

a jak myślicie jest to dobra metoda na to by nie zajść w ciąże ?

na pewno skuteczniejsza niż sama prezerwatywa :) można też dodatkowo zastosować tabletki anty ale pamiętaj ze żaden środek nie zabezpiecza w 100% (poza interwencją chirurgiczną)

Levviatan...preejakulat nie zawiera zdolnych do zaplodnienia plemnikow,pod warunkiem,ze nie uprawialo sie wczesniej seksu z wytryskiem lub ... onanizmu - po ktorym pozostaly w cewce moczowej resztki spermy ;) a nawet jakby pozostaly jakies jej sladowe ilosci,to prezerwatywa stanowi skuteczna ochrone. We wspomnianym przypadku to tak jak chcialbys napelnic szklanke woda,lejac ja obok niej :D

Gość znowu te głupoty czytam
przestańcie pisać takie pierdoły!!!! Nic nie daje 100% zabezpieczenia. Ale jak znajdziecie mi kogoś, kto zaszedł w ciąże kochając się metodą przerywaną z gumką, która nie pękła, to chyba Maryja to była! Piszecie te pierdoły, a dzieciaki w to wierzą, później latają po tabletki 72h po, robią tysiać testów ciążowych i się stresują. Poza tym, ktoś kto pyta, czy można zajść w ciąże podczas tak zabezpieczonego seksu, to chyba nie ma zielonego pojęcia o zachodzeniu w ciąże.

Znaczy nie ma takiej możliwości. Chyba, że wytrysk będzie na okolice pochwy to wtedy cudem może się zdarzyć.

jak dzieciaki sa na tyle niemądre zeby brac escapelle przy kazdej okazji jak cukierki to niech latają.. na zdrowie.. jak ktos nie ma elementrnej wiedzy na temat cyklu kobeity to niech sie nie bierze za seks.. proste.. a w zwiazku z powyzszym szanse są naprawde nikle, ale zawsze jakies są.. jedynym 100% zabezpieczeniem jest brak wspolzycia :) i bezpłodnosc ..

Gość Jelcz342
Idź do ginekologa on ci odpowie rzetelnie.

Gość Jelcz342
Brak wspózycia i wycięcie chirurgiczne macicy wraz z jajnikami i jajowodami idealnie zapobiegaja niechcianej ciązy nie wierzysz sprawdz to na sobie.

Gość Informatyk :)))))
szansa jest praktycznie zerowa. ja nie stosuje antykoncepcji i juz sie kocham z partnerka tak od kilku lat z ty mze nie uzywam prezerwatywy. stosuje stosunek przerywany lub spuszczam sie w pupie lub w buzi. Mamy juz jedno dziecko planowane wiec narazie nie potrzebujemy drugiego. Ale ta metoda ktora wy stosujecie mozna powiedziec ze jest w 99,9999 % skuteczna i zapobiega ciazy. AMEN

Gość to nasze oswiecone spoleczenst
wo nie wie ze prezerwatywy nie daja stuprocentowej ochrony? :o

wie, ale chodzi tu o stosunek gdzie partner nie dochodzi w środku pochwy, a to chyba jest jakaś różnica.