Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kar ol ina

Pchacz - proszę o opinie

Polecane posty

Gość kar ol ina

czy ktoś posiada może taki pchacz http://allegro.pl/ekstra-chodzik-jezdzik-dla-dziecka-pchacz-krakow-i1427747087.html zastanawiam się nad kupnem, bo ma dość sporo "bajerów", tylko nie wiem, jakie są te melodyjki. Wiadomo, że niektóre zabawki mają bardzo denerwujące melodyjki. Może lepiej będzie kupić np coś Fisher Price i mieć pewność, że melodyjki są stonowane? Tylko jak patrzę na taki pchacz FP, to ma niewiele zabawek...

Gość jak dla mnie
to strata pieniędzy no i własnie TE MELODYJKI!!!!! ja polecam lokomotywkę z chicco też ma "funkcję" pchania no i można na niej pojeździć i co najważniejsze NIE MA TYCH DENERWUJĄCYCH MELODYJEK!

ja mam właśnie ten i jest fajny. melodyjki są za głośne to zakleiłam plastrem głośnik i gra ciszej.

Gość kar ol ina
dzięki i poproszę o więcej opinii, bo tu dwie odwrotne ;)

Gość mammasarenki
Mam taki sam jak pisałam na początku. Dla mnie beznadzieja. Też zalepiłam głośnik, ale najgorsze jest to że jest nie stabilny. Moje dziecko już kilka razy prawie nałożyło na siebie to coś, a jak pchało to prawie zaliczyło podłogę, bo koła nie kręcą się tylko całosć się ślizga.Nie polecam.

Gość mamachichi
moja miała pchacz chicco, ale nie tą lokomotywę, no i córka go uwielbiała, to była jej ulubiona zabawka przez długi czas, ale wszystko zależy od dziecka

Gość kar ol ina
ok, to tego nie kupię

to zależy od podłogi. po kafelkach rzeczywiście się ślizga aLE PO wykladzinie spoko. nie mam porównania z innymi ale dla mnie jest fajny.

Gość rosochata
daruj sobie ten pchacz, tak samo ten z Fisher Price, mam lezy i się kurzy, moje dziecko bało się na tym uczyć chodzic bo jak tylko łapał sie uchwytu i próbował to pchac, to pchacz odjeźdzał i mały wywijał orła. Sprawdziło sie za to autko Chicco, 4 w1, mały w tym sie buja, jeździ, pcha, jak jest zmęczony to go wsadzam i woźe po calym mieszkaniu a mały ma frajde że hoho! :) http://allegro.pl/chicco-autko-jezdzik-quatro-autko-4w1-bonus-i1424151992.html#gallery

Gość mamachichi
w tym chicco koła są tak fajnie zrobione, że kręcą się tylko do przodu i dwóch prędkościach, dla bardziej i mniej zaawansowanych