Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

będę Twoją dziewczyną

....

Polecane posty

Gość nie będę niczyją żoną
to ja przegrałam:(

Nic mnie nie cieszy. Jestem beznadziejna. Moim marzeniem jest znaleźć pracę, której i tak nie znajdę. Nie lubię podróżować, chodzić na imprezy.. Siedze całymi dniami sama i słucham muzyki. Przegrałam

Siedze całymi dniami sama i słucham muzyki to lepsze niż wiejsko- miasteczkowe imprezy w żałosnych klubach i bezsensowne podróże tam , gdzie wszyscy jeżdżą :P

Gość damiano525
Ja tez nie lubie podrozowac, nie chodze na imprezy, calymi dniami siedze w domu sluchajac muzyki ale nie czuje zebym przegral zycie...jest mi z tym dobrze:)

Przestań. Masa ludzi tak ma nie tylko Ty. Napewno znajdziesz prace to że nie lubisz imprezowac i podróżować to nie oznacza że przegrałas wkońcu każdy jest inny i nie musisz robic tego co inni lubia badz robia :) Ja tez szukam pracy, tez nie lubie imprezowac a podróżować owszem chciałbym odwiedzic kilka miejsc w Polsce i na Świecie ale narazie chce znalezc prace, zrobic prawko i isc na studia ale tez wiem ze to nie jest wszystko takie proste. Wyznacz sobie cel w zyciu, napewno masz jakies hobby :) Najwazniejsze zeby byc soba i fair wobec siebie i nie patrzec na innych. Wiem to z własnego doświadczenia :)

A nie masz żadnych kolegów, koleżanek porostu kogoś z kim byś mogła wyjść nawet na spacer albo poprostu pogadac?

No widzisz to jednak coś robisz w życiu i nie jestes wcale przegrana uwierz w to :) Niestety w tych czasach o prace ciezko :( Nawet po studiach jest ciezko znalezc cokolwiek ale to nie oznacza ze Ciebie to czeka :)

więc postaw sobie jakieś cele i spróbuj dążyć do nich, a nie piszesz od razu że chcesz znaleźć pracę której nie znajdziesz, co to w ogóle za podejście ...