Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maharajak

hej dziewczyny,mam pytanie

Polecane posty

Gość maharajak

kiedy zaczyna bolec was brzuch przed okresem?ile dni wczesniej?bo ja mam dostac dopiero 14 a od 3-4 dni mnie juz boli jak na okres,czy to jest normalne?

Gość girllll
wszystko jest ok,mam identycznie:)

Gość maharajak
dzieki,bo juz sie przestraszylam ze mam chore jajniki albo cos,nigdy wczeniej tak nie mialam,zawsze mnie bolal 2-3 dni przed okesem,albo w dzien okresu

Gość maharajak
cyz bol moze wznikac z tego, ze uprawiam ostrz seks y chlopakiem, ktory ma bardzo duzego i moga mnie bolec od tego narzady wewnetrzne?

Gość maharajak
ale ktos jest zabawny,nie,nie dlatego,przestraszylam sie bo rok temu wyladowalam w szpitalu na ostre zapalenie jajnikow i cudem je odratowali,wiec balam sie ze to wrocilo!

Gość girllll
jesli mialas chore jajniki to nie zaszkodzi konsultacja z ginekologiem

Gość maharajak
no problem w tym ze nie mieszkam w polsce i tu mam 2 i pol godziny do najblizszego ginekologa samochodem,nie chce panikowac,bo jezeli to nic groznego i normalka przed okresem,to moze tak powinno byc

Gość taka normalna dziewczyna
w dzień okresu dokładnie wtedy gdy zaczyna się krwawienie (noo może z 5 minut wcześniej) ewentualnie dzień przed :p i właśnie przez to przechodzę :(

Gość maharajak
tylko wtedy mnie bolaly jajniki,a teraz czuje klocie w dole brzucha,jak na okres doslownie

Gość maharajak
tez zawsze tak mialam ze w dzien okresu.Dlatego pomyslalam ze cos nie tak,ale jak inne dziewczyny tak maja czasem to chyba normalka i musze to jakos przezyc o nospie,i magnezie bo slyszalam ze magnez dziala rozkurczowo

Gość girllll
moze to nic takiego,ale moim zdaniem lepiej poswiecic te 2 ,3 godziny i wybrac sie do lekarza.Bedziesz miała pewnosc ze wszystko ok a tak nie potrzebnie sie dręczysz

Gość maharajak
masz racje,jak do poniedzialku mi nie przejdzie tak podjade,bo mam na popoludnie do pracy,dzieki