Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość młodyxx

1 raz

Polecane posty

Gość młodyxx

Witam serdecznie.Jestem 16letnim chłopakiem i żyję w związku z dziewczyną od 2 miesięcy prawie.Ona nie jest dziewicą już2 lata,umie robić lody itp.Strzelałem jej palcówkę,minetę i zapytała mi się czy chce ją puknąć tylko czy kochać się.Odpowiedziałem,że kochać ale nie wiem czy już jest odpowiednia pora.Proszę mi doradzić,kiedy ona "ta pora" nastanie.Jak ja to mogę odczuć,bo nie ukrywam wstydu że jak ona leży koło mnie lub siedzi na mnie to czuje mojego członka. Z góry dziękuję za pomoc wszystkim a bezsensowne i dziecinne komentarze po prostu wyśmieje w ciszy :).

Gość aha i achhh
niestety, ale muszę studząco :P Jesteś w stanie zaakceptować ewentualną ciążę partnerki? Co wiesz o antykoncepcji? Nie będziesz sie wstydził iść po prezerwatywę do kiosku? Niestety, czasem seks to też konsekwencje, wiec odpowiedz sobie na te pytania i wtedy decyduj. 🖐️

Gość malibooo
jeśli musisz pytać, kiedy nadejdzie odpowiednia pora, to znaczy, że jeszcze nie nadeszła.

Gość młodyxx
Oczywiście przy całowaniu staje i pieszczeniu gdy siedzi na mnie lub leży koło mnie. :)

Gość młodyxx
Owszem,jestem w stanie kupić prezerwatywy.O antykoncepcji? Nic :(.Ktoś by mnie mógł oświecić? Ale nie w stylu"hahaha,do szkoły na biologie gówniarzu itp" .

Gość młodyxx
O ciąży partnerki w ogóle nie myślę,bo nie wiem co w domu bym powiedział itp ale mam już czasem tzw"chcice"

to ja ci dam przepis na 100% antykoncepcje: prezerwatywa+stosunek przerywany+kalendarzyk :) i tu się nie ma z czego śmiać... Kobieta może zajść w ciążę raptem przez kilka dni w miesiącu..

Gość sfdsdg
stosunek przerywany to 0 % pewności :O

Gość młodyxx
Co się kryje pod hasłem "kalendarzyk" ? :)

U mnie przez 3 lata dało to 100% skuteczności, także wiem, co mówię. Kalendarzyk tzn unikanie seksu w dni płodne u kobiety, tj maks 10-18 dni cyklu. Zapytaj ją, jaki dzień akurat ma...

"czy już jest odpowiednia pora?" odpowiednia pora jest wtedy kiedy nie ma miesiączki i dni płodnych. No i kup prezerwatywy i jakieś kwiatki, bo rozumiem, ze na dupie twoje plany co do niej sie nie kończą.

Gość młodyxx
Nie,przecież,ze nie:)Gdyby mi nie na niej zależało to bym sobie puknął na baletach jakąś sztukę a mam do niej duże zauroczenie :)

Gość sfdsdg
po co ci taka młodociana kurewka :O ?

Gość młodyxx
Ona nie jest k*****ą:) Chodzi o to że sama ma coraz większą chcicę i nie chodzi tu o wykorzystanie a ja waham się , co zrobić :)

Gość sfdsdg
chcice :O dzieci się bawią w seks a nie wiedzą na czym to polega.. poza tym co ja się produkuję przy jakimś prowo :P

Gość sassssssssssssssssss
ile ona ma lat? tez 16? i 1raz miala w wieku 14lat? to zapewne chyba cos wie o antykoncepcji, chyba, ze ma juz dwójkę dzieci. jestescie siebie wartci. wg mnie jestescie za młodzi.

cholera, przeklęte literówy; miało być: ciekawa jestem ile ona ma lat wrrrr

nie wypisujcie tu głupot, bo chłopak wróci na kafe jako 30-letni prawik. To tylko sex. Nie licz na fajerwerki. Ważniejszy jest całokształt. Ja już stara jestem, a i tak wolę mizianie i przytulanie, a przechwałki facetów co do mozliwosci łóżkowych i długosci penisów są beznadziejne. Jeśli ja kochasz, jesli ona jest dla ciebie ważna to będziesz wiedział co jest odpowiednie i co jak zrobić. Mam nadzieje, ze ty tez jestes ważny dla niej. Bo teraz to różnie bywa.

Tu jest pytanie o antykoncepcje głównie, a nie o to, czy facet jest za młody czy nie... to nie ten wątek :)

Gość młodyxx
Wybaczcie że nie odpisywałem.Tak,ma 16 i mamy do siebie 100% zaufania ale mam wielkie obawy co do tego 1 razu . I nie jestem dziecko bo nawet ojca zadziwiam jak z nim gadam o tym :)

Gość a że sie tak zapytam
Tutaj muszę zbojkotować lekko wpis powyżej, bo liczenie dni płodnych u 16-latki jest jak strzelanie do tarczy z zamkniętymi oczami. Toż to dziecko jeszcze, jej cykl miesiączkowy ustabilizuje się za kilka ładnych lat. Autorze, jeżeli to nie jest prowokacja, to poczytaj na necie o antykoncepcji, jest tego sporo.

Gość młodyxx
Dobra.Dzięki za pomoc wam i powstrzymuje się jeszcze,Samo przyjdzie :) Chcę,aby było to coś wyjątkowego :)

Jak moja koleżanka zaszła kiedys do ginekologa po pigułke "po", to babka ja najpierw zapytała tam o ostatnią miesiączke itp i wyszło, że jestprawie pod koniec cyklu i zapytała, czy facet sie jej tam spuścił. Powiedziała, że nie. To lekarka powiedziała, że na 99% nie jest w ciąży... więc jej taka tabl niepotrzebna.