Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karolina_błękitnooka

czy są jeszcze mężczyźni, którym nie zależy na seksie?

Polecane posty

Gość usatysfakcjonowana :)
o Informatyk, widzę że na wielu wątkach się udzielasz, seksuologu od siedmiu boleści :) anal może boleć nawet z przygotowaniem, ale to już zależy od kobiety, nie każdą boli. Do autorki: istnieją tacy faceci, zapewniam Cię :) ja na takiego trafiłam, i jestem szczęśliwa, ale przyznaje że ten gatunek faceta jest niestety na wymarciu :( jesli chcesz takiego znaleźć bedziesz musiała uzbroić sie w cierpliwość, ale nie bierz pierwszego lepszego, bo możesz trafić na jakieś "resztki poprodukcyjne"... trzymam kciuki :)

Gość Informatyk :)))))
kurwa udzielam sie bo mam wiedze i doswiadczenie czego wam pustaki brakuje.

Gość afk
I wielką kulturę osobistą, Informatyku...

Gość Informatyk :)))))
chuj z kultura. na takim forum moge sobie pozwolic na bycie chamem bo w w zyciu prywatnym musze byc powaznym bo i z takimi ludzmi mam do czynienia wiec tutaj moge zaszales co nie.

Gość usatysfakcjonowana :)
na takim forum to znaczy na jakim ?! tu jesteś chamem bo w życiu prywatnym też nim jesteś, nie łudź się, tylko tutaj jesteś anonimowy więc cwaniaczysz. Jak chcesz być wulgarny to nie wchodź tu, zachowaj takie odzywki dla swoich ograniczonych znajomych. My nie mamy ochoty tego czytać. Amen.

informatyk ch*j z kultura. na takim forum moge sobie pozwolic na bycie chamem bo w w zyciu prywatnym musze byc powaznym bo i z takimi ludzmi mam do czynienia wiec tutaj moge zaszales co nie. Scharakteryzowałeś się, wystarczy tylko pokazać Ci palcem, jaki komunikat o sobie przekazałeś. Możesz sobie pozwolić na bycie chamem --- wniosek, nie jesteś kulturalny bo osoba kulturalna nie chce być chamem Musisz być poważny --- MUSISZ, nie powiedziałeś, że chcesz, powinieneś nawet, ale "musisz", z natury jesteś chamem i zmuszasz się do kultury tam, gdzie nie masz innego wyjścia, bo wyrzuciliby Cię za drzwi Możesz zaszaleć co nie --- nie możesz, co nie po prostu nie możesz, wiem, że tego nie pojmiesz, ale nie możesz i koniec de facto jesteś chamem i dobrze Ci z tym, lubisz siebie takiego i nie lubisz innych, za to uwielbiasz okazywać ludziom swoją rzekomą przewagę i autentyczną pogardę

mi nie zależy na seksie :) mi zależy na dobrym seksie :)

mi zależy na seksie z odpowiednia partnerką która nie tylko wyglądem mnie zaintryguje ;)

Gość amelkaa13
Niezapomniane chwilę tylko z dobrym zapleczem. Wejdź na dyskrecja.pl