Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

cieeeeeeeeeemka

Partner unika seksu

Polecane posty

W sumie to może nie unika ale seks jest wtedy kiedy jemu pasuje. Jak ja mam ochotę to się odsuwa ale jak on ma ochotę to nie wolno powiedzieć NIE. On uważa że unika seksu bo nie podoba mu się moje zachowanie. Ale jak on ma ochotę to seks musi być i koniec i wtedy mu nie przeszkadzają jakieś moje wady. Już nie wiem co robić bo go kocham ale takie traktowanie sprawia że czuję się jak jakiś worek na spermę :(((

"On uważa że unika seksu bo nie podoba mu się moje zachowanie." o jakim zachowaniu mowa? wiesz o co mu chodzi?

Gość cotokurdejest
i masz racje jestes jak przenosne jądra :)

przestania mu dawać i go prosić :-o kup sobie wibrator :p

Nie proszę się go już od dawna. Jest mi po prostu cholernie przykro jak chcę się przytulić a on się odsuwa. Ale jak on czuje taką potrzebę to wtedy jest ok :(

On twierdzi że go podniecam tylko chce mi w ten sposób pokazać że nie odpowiada mu moje zachowanie. Ale w ten sposób pokazuje mi tylko że mnie nie kocha i nie zależy mu na tym żebym czuła się kochana :(

piszesz ze jestes zazdrosna to moze sam sobie to zrobiłaś ? że on Ciebie tak traktuje

Jasne sama sobie odmawiam seksu :/ Z resztą niech się dzieje co chce. Nie będę się prosić o miłość czułość i seks :( Albo się kogoś kocha i chce go dotykać albo nie :(

Gość xxxxxxxxxxxyyyyyyyyyyy
a czemu sypiasz z nim wtedy kiedy on chce?! olej go powiedz nie i ze to kara za jego zachowanie w stosunku do ciebie

Chyba nie specjalnie mu zależy skoro się tak zachowuje. Bo gdyby kochał to byłoby dla niego ważne że chce się przytulić i by mnie nie odpychał. Nie będę jak jakaś idiotka kupować wibratora. Bez seksu ponoć też da się żyć.

albo poszukaj sobie kogos na boku do kogo sie będziesz mogła przytulić

Kiedy ja nie chce na boku bo kocham mojego partnera. Ale ile też można trwać w związku gdzie się czuje że ukochana osoba nie kocha :(

Twierdzi że nie, w jego telefonie też niczego podejrzanego nie znalazłam. Więc chyba nie ma. Aczkolwiek dochodzą do mnie takie myśli kiedy się ode mnie odsuwa :(

Kiedy ja nie potrafię odejść i go zmienić :( Ale jak tak dalej będzie to będę musiała taką opcję rozważyć.

Gość kopnij
a kopnij że go w dupę... pieprzony samolub...

Gość kopnij
Może Ty go kochasz... ale on Ciebie nie... bo gdyby Cie kochał to by sie jako tako starał... no chyba że chcesz sobie życie przy takim chuju zmarnować, decyzja należy do Ciebie , tego kwiatu , jest pół światu a jak się uczciwy facet nie trafi to lepiej sama być!

Gość kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk.
Jeżeli jestem wkurzona na partnera za to co zrobił to nie mam ochoty się do niego przytulać ani nie mam ochoty na seks, ale nie znaczy to, że go nie kocham.

Gość kopnij
To się zerżnij... kto Ci broni???