Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość risk

Chce isc na dziwke ale prosze o pomoc

Polecane posty

Gość risk

Chce isc na dziwke ale prosze o pomoc: jak,gdzie, kiedy, co mowic przez telefon, co bede czul, czy wytrysne, czy mam podniecac sie jej piersiami, czy jak wytrysne to oznacza koniec czasu, czy moge o czyms z nia porozmawiac, kompletnie nic niewiem jakbym byl nie z tego swiata, ale wiem ze mam penisa ktory sluzy do pochwy i nie ma nic wazniejszego w zyciu niz ten jeden cel zrobic sex z kobietom

Czyżbyś poradził sobie z pryszczami na twarzy i to coś pod nosem nie wygląda jak mleko? ;) :P :P Zainwestuj lepiej chłopcze w jakąś wulgarną laskę. Nie tylko nauczysz się jak trzymać dziewczynę za rękę, ale pozwoli ci ochłonąć i nie tryskać nasieniem po trzech sekundach od zwodu. :P Ale z tego co czytam wyglądasz na zdesperowanego stulejarza z odciskami na dłoni, bynajmniej nie od łopaty. :P I twoi koledzy ( o ile w ogóle ich masz ) już dawno pocisnęli a ty nadal męczysz ręką i w przypływie natchnienia, nie dość, że odkryłeś jak mamełe cię oszukiwała mówiąc ci o siusiaczku do sikania, to wpadłeś na genialny pomysł pozbycia się dziewictwa. Niestety nawet to cię przerosło. Błechehehehehehe

Gość kobietom ,,,,,,,
idź do szkoły przygłupie

Gość risk
niechce inwestowac w laske bo przez nie stalem sie dewiantem, boje sie ze jak znajde sie u dziwki to mi nie stanie z kobietami jest dziwnie, niby maja ochote na rzniecie w dupsko i takie spotkanie by mnie podniecalo, ale jak co do czego to takie c1oty z nich