Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka jaka ja

chcac go osmielic...

Polecane posty

Gość taka jaka ja

wydaje mi sie, ze pewien moj znajomy jest mna zainteresowany... zawsze chetny do pomocy, mily, usmiechniety, wydaje mi sie, ze szuka ze mna kontaktu, czesto zagada do mnie, komentuje detale w moim wygladzie, zartuje z moich dowcipow, jak rozmawiamy na osobnosci to moduluje glos mowi tak nizej i ciszej... kiedys widzialam jak dlonie mu drżały albo gdy zlapalam jedna reke bo chcialam mu z niej cos wyrwac to zlapal ja i trzymal, wlasciwie przyklady moglabym mnożyc ale problem jest tego typu... domyslam się, ze brak mu odwagi by sie po prostu ze mna umowic, bo boi sie ze odmowie, powiedzmy ze to prawdopodobna teoria, pomyslalam, mimo iz nie rajcuja mnie tego typu swieta by wykorzystac nadchodzace walentynki i wyslac mu czekoladowy telegram... z informacja wskazujaca na to, ze czekam na bardziej zdecydowany ruch z jego strony zaproszenie na randke :P powiedzcie co o tym myslicie? jesli okaże sie, ze intuicja mnie zwodzila to zostanie czekolada ktora mozna zjesc a ja udam ze o niczym nie wiem:) nie chce wyplywac z inicjatywa na zywca, to nie jest kwestia niesmialosci, bo znamy sie nie od dzis... po prostu jest trudniej i mimo ze jestem za uprawnieniem to nie wiem czy mi wypada faceci piszcie czy spodobalby sie wam taki ruch ze strony "fanki"

Gość cotokurdejest
ja popieram Twoj ruch bardzo sprytnie to wykombinowalas sobie z tymi czekoladnkami:) popieram w 101%

Gość jagodzianka12
jeśli któraś z pań ma problemy z uwodzeniem to polecam kursy uwodzenia w Wyższej Szkole Uwodzenia, Wywierania Wpływu i Rozwoju Wewnętrznego. Mają bardzo szeroki wybór i nie tylko panie znajdą coś dla siebie. Ja jestem bardzo zadowolona z zajęć i ze zmian jakie we mnie zaszły, teraz uwodzenie przychodzi mi z łatwością i jestem bardzo pewna siebie w kontaktach z mężczyznami. Polecam www,wyzszaszkolauwodzenia,pl

Gość senne marzenie...
chcesz mu wysłać czekoladki do domu ale anonimowo?:)

Gość taka jaka ja
tak anonimowo

Gość senne marzenie...
to jak go ośmielisz skoro nie będzie wiedział, że od ciebie?:) domysli się?

Gość taka jaka ja
nie wiem czy w gre wchodzi jakas inna, jesli tak to zmusi sie do myslenia albo wybierze ja ;) a moze jakiś przedstawiciel meskiej plci sie wypowie?

Gość senne marzenie...
nie pytaj facetów bo pewnie ani jeden tu nie zaglądnie nawet. Ale ja ci powiem, że mnie przekonałaś, to dobry pomysł. Jeśli nic z tym nie zdrobi to ty przynajmniej będziesz wiedzieć na czym stoisz a w razie pytań możesz udać głupa że nic nie wiesz, albo reakcja będzie taka, że pójdziecie o krok dalej;)powodzenia:)

Gość taka jaka ja
no tak prozno ich tu szukać, tylko wolalam sie upewnic czy metoda nie jest zbyt "babska";) ale pozostaje zaryzykowac dzieki za wsparcie :) sama jestem bardzo ciekawa co z tego wyniknie :)

Gość kintek
A jednak jakiś tutaj zajrzał. Powiem Ci tak - nie zwracaj uwagi na te bzdury, że kobieta nie może wyjść z inicjatywą. Nieśmiały facet będzie za taką codziennie dziękował losowi ( no ok, może tylko przez pierwszy miesiąc, ale przecież musi mieć czas na inne rzeczy no i na nią ;) ). I mówi to właśnie taki nieśmiały koleś. Gdyby moja nie zrobiła pierwszego kroku nadal nic by nie było.

ja chce wyslać kartke bo mam podobną sytuacje, ale chce napisac w niej moj nr gg :D czy to będzie smieszne ?

Gość senne marzenie...
też dobre z tym gg , pewnie ci odpisze podziekowanie i tak sie zacznie:)

Gość taka jaka ja
tez myslalam czy by go nie ukierunkowac w razie watpliwosci na gg, ale wole zostawic sobie otwarta furtke jesli sie wyglupie:)

Gość taka jaka ja
speedy a Ty k czy m?

ja kobieta ;p no ale chce założyć nowe gg tylko dla Niego ;p i pisac z nim anonimowo jako walentynka a z czasem sie ujawnić ;p

Gość naga kobieta w łóżku
fajne macie pomysły :)

Gość naga kobieta w łóżku
ACDC to jakas metoda czy szyfr?