Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość celbacike

Czy można byc szczęśliwym bez seksu?

Polecane posty

Gość niuchna30
ale pierdolicie :O jasne że można , jestem sama już 3 lata i żyję ,ba ! nawet bardzo dobrze :D znajdę kochanka, ok ,ale po co ? dla 40min cotygodniowego zaspokojenia ? :O obejdę się bez

Gość laura123013
Także ja bez seksu bym nie mogła być szczęśliwa. ale znam osoby np moje koleżanki co im jakoś nie zalezy na tym seksie za bardzo ani na facecie. a brzydkie nie są . więc każdy ma inny potrzeby w zyciu. niektórzy wręcz nie lubią seksu ,albo lubią tylko od czasu do czasu ,a nie tak regularnie.. różnie jest

Gość niuchna30
a dodam ,że seks lubię ;) ale jak nie ma to nie mam zamiaru płakać z tego powodu

Gość laura123013
tzn wtedy jak miałam te 3 miesiące przerwy to normalnie żyłam ,śmiałam się chodzialam na imprezy.. ale brakowało mi seksu . więc w pelni szczęśliwa nie byłam

Gość laura123013
a i wiecie co wam powiem? wbrew temu co pomyslicie pare facetów już za mną latało , pare sie zakochało na zabój.. wiec to sie jakos nie sprawdza ,że oni ,, szanują tylko te porządne " ;)

Gość jotwu
zależy jakich facetów :D i przestań się już produkować

Gość laura123013
bo ? będę sie produkować ile będę chciala :P

Gość jotwu
ale my już wiemy, kogo chcesz przekonać siebie ? :O nas to wali, powaga

Gość hmmm ale
laura, latali bo chcieli jednego, nieważne czy uchodzisz za porządną czy nie, zawsze chodzi im o jedno. a gdy już to dostaną, zaczynają się rozglądać wokół bo Ty jako zdobyta i zaliczona robisz się "przezroczysta". interesujące są te nowe jeszcze nieznane lub po prostu nie zaliczone. może kiedyś to zrozumiecie, że przez seks jesteście tylko zabawkami dla kolejnych facetów

Gość celbacike
przestańcie się wykłócać ;)

Gość 879824
nie ciesz się ,po co ?! najlepiej idź popłacz w kąt Cha cha.... samo sedno.... autorka ma za mało stresu, żadnych niechcianych ciąz, aborcji, dylematów, prania po ryju przez pijanego męza, kłótni o kasę, jak tu być szczęśliwym?

Gość palina122
zależy od wieku :D ja mam mam 35 , jestem sama, mam wszystko co mi do szczęścia potrzeba, masę ciekawych zajęć ;) seks z byle kim by mnie nie uszczęśliwił , a jak na razie perspektyw na nie byle kogo nie ma ;)

Gość alealejandro
ło jery... ile jest samotnych kobiet które nie mają ogierów na seks ? :O czy wszystkie chodzą zdołowane ?? a jeśli tak, to czy na pewno brak seksu jest tego przyczyną?