Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zuzia lalka nie duża

Mój szwagier obraził moją siostre i uderzył mojego brata!!

Polecane posty

Wczoraj moja siostra powiedziała do swojego męża że jest skur... on jej odpowiedział pokazując drzwi wypierdalaj szmato. Mój brat chciał mu przyłożyc ale szwagier go dwa razy uderzył z pięści i wyrzucił moją siostre z mieszkanie. Jestem wściekła i myślę o zemście na tym człowieku.

Gość ma chłop jaja
:D przywalił kozakowi który bronił siostry - głupiej suczy ;)

Gość i znowu prowo
;)

Gowno! Nie prowo, boli mnie to ze jakis facet nie uszanowal mojej siostry i ja wyrzucil. Przecież jak można tak poniżyc i zwyzywac delikatną kobietę ona teraz siedzi u rodziców i płaczę, a brat miał rację i mój szwagier nie powinien rzucac się na niego z pięściami, skurwiel skończony.

Gość kopnij
przyjebać mu!!! trzeba było policję wezwać, niech chama zamkną!

Gość widziałam, miałam
przyklej mu jaja do materaca. Kropelką albo jakimś innym superklejem np. W jaki sposób dostać się do jaj to już Twój problem, nie ja chcę się mścić

Gość powinnaś sie cieszyc
Popieram Twojego szwagra, szkoda ze nie przywalil Twojej siostrze. Ale ja jestem kobieta to zrobie to za niego :)

kopnij - masz na mysli brata autorki? ja tez jestem tego zdania, nalezaloby skurwiela skopac :)

Gość kopnij
No co Ty... mam na myśli szwagra!!! Nienawidze takich i im podobnych...

Gość kopnij
powinnaś się cieszyc... chciałabyś mieć takiego męża??? Jeśli tak to współczuję Twoim dzieciom

To kobiecie wolno a mezczyznie nie?

a ja nienawidzę kozaków którzy bronią byle suki tylko dlatego ze jest ich siostrą, w 100 procentach popieram szwagra. Poza tym od kiedy to kobieta może nazwać mężczyznę skur... (obrażając także jego matkę) a mężczyzna kobiety nie może nazwać szmatą i to w odpowiedzi na chamstwo? W dupę sobie wsadźcie takie równouprawnienie.

Tak kobiecie wolno bo kobieta żyje na innych prawach od mężczyzny, kobiecie należy się szacunek. Poza tym moja siostra miała prawo miec gorszy dzień, pokłóciła się z mężem i powiedziała do niego po prostu że jest skurw..... a ten nie mial prawa jej obrazic, wyrzucac z domu i jeszcze w dodatku uderzył mojego brata który miał rację.

miał prawo :) na jakich to innych zasadach kobieta żyje? żywi się innym chlebem, a może jeździ osobnymi autobusami?

Gość kopnij
musiał sobie zasłurzyć... pewno się kurwił... to raz a po dwa przyzwoitośc tego wymaga żeby chłop do baby miał troche kultury.. nie??/ no chyba że żyjemy , jak te araby

Moja siostra codziennie robiła awantury swojemu mężowi bez powodu, ona po prostu ma taki charakter. Czy wiecie że jak moja siostra została spoliczkowana przez swoją teściową to jej mąż maminsynek powiedział że zasłużyła sobie na to.

Gość kobieta.......
Jakby jakaś kobieta przy mnie powiedziała tak do jakiegoś faceta to bym jej przypierdoliła.

Gość kopnij
*zasłużyć... ma być

Gość nie zdziwiłabym się gdyby
twój szwagier dał w twojej siostrze w ryja.

Gość kopnij
jebnięte jesteście... i tyle... być może i was kiedyś wasz mąż będzie np zdradzał i bił... a wtedy sie przekonacie

Gość obraziła jego matkę
Też bym ją zwyzywał od najgorszych. Kopnac - stul pysk!

Gość kopnij
bez powodu go nie wyzwała, a ja życzę Tobie żebyś tak kiedyś sama miała!!!!!! I uwierz że moje życzenia się spełniają!!!

Gość kopnij
nie stulę! a co mi zrobisz??? przywalisz mi???

Gość kopnij
powinniscie z mamusiami sypiac , a nie innych sobie szukać...hehehe

Gość fgdgsdgsd
ale o co poszło? :D

Gość do kopnac
http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4689899 http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4632590 http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4727547 http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4720633 Gnojowo jedna kobiety sa czasem gorsze od mezczyz, pierwsze prowokuja do awantur a jest rownouprawnienia. Dalam ci linki bys zobaczyla ze kobiety rowniez potrafia byc wrednymi sukami.

Gość zuzia lalka nie duza
Moja siostra często urządza swojemu facetowi awantury, ona ma po prostu taki wybuchowy charakter. Ale jest kobietą i należy jej się za to szacunek.

Gość kopnij=kingusia_124
To ta sama suka.

Gość kopnij
być może , ale mnie wychowano inaczej , nie mieści mi się w głowie że kobieta może ot tak bez powodu powiedzieć do męża spierdalaj.być może oceniam ludzi swoją miara... ale pewno jestem staroświecka, ale wiem jak to jest jak facet bije kobietę, byłam naocznym świadkiem , i na samo wspomnienie szlag mnie trafia

Gość kopnij
wybacz , ale mi do jakiejś waszej kingusi daleko... , a teraz żegnam Was , nic tu po mnie dobranoc