Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szukam prrroblemu chyba albo

Kolezanka meza z prrracy

Polecane posty

Gość szukam prrroblemu chyba albo

Moj maz ma taki zawod, ze przewaznie pracuje z facetami. No ale od kilku miesiecy doszlo do ich ekipy kilka kobietek. Moj maz zawsze opowiadal mi co tam w pracy.A ze ten lub ta zrobili to lub tamto. Ale zauwazylam, ze o jednej babce opowiada czesciej. Iza powiedziala,Iza opowiadaka, jak rozmawialem z Iza...Nie znam dziewczyny i w sumie raczej jej nie poznam w najblizszym czasie, przez dlugi okres czasu nie zwracalam uwagi na to ze maz czesciej o niej wspomina w opowiadanaich,ale ostatnio cos mnie tknelo i sie zaczelam zastanawiac...Jak myslicie to ze opowiada znaczy ze nie mam sie czego obawiac czy powinnam trzymac reke na pulsie. Chyba chaotycznie napisalam,ale mam nadzieje,ze rozumiecie

Gość siennna
moze ja tylko dyma

Gość mozzeeeeeeeeeeeeee
i tak

Gość nie przesadzaj!!!!!!!!!!!!
a ja myślę,że gdyby był zainteresowany tą babką,to nie wspominałby o takiej z pracy,zero informacji o niej,dla niego byłaby kimś,kogo darzy specjalnymi uczuciami:)

Gość Amicorum
też bym się zaczęła niepokoić, i wzięłabym Izunie pod lupę. Może zaproś ją na kolacje, sama zobaczysz jak on patrzy na nią jak ona na niego patrzy jesli poczujesz się jak 5 koło u wozu to znak, że relacja jest niebezpieczna.

Gość parram parram
zdecydowanie szukasz sobie problemów... może twój mąż i Iza zwyczajnie się polubili? to nie musi nic oznaczać, ale jeśli masz wątpliwości to męża pytaj a nie nas :o

Gość no nie ma wała
ma do ciebie zaufanie opowiada ci a ty węszysz nie wiadomo co bo czytasz kafe i myślisz że wszyscy mają kochanki i kochanków jebią się gdzie popadnie:D wyluzuj

Gość nooooooooooo8
narazie sie nie martw.....ale z tego moze pojawić sie problem...zwykle tak to sie zaczyna

Gość Amicorum
bo koleżankom z pracy na pewno nie należy się 100% zaufanie.

Gość jak ma ja zaprosic na kolacje
odbilo wam?

Gość kajaaaaaata
jest coś na rzeczy...wiem z własnego doświadczenia, stereotyp..

Gość kiedyswtejsamejsytuacji
no to musisz poznać Izę i wybadać teren.. mój mąż miał/ma taką koleżankę o której sporo opowiadał kiedyś wiele lat temu była jego współlokatorką postanowiłam, że muszę sprawdzić co i jak i zaproponowałam że jak będzie w naszym mieście to bym chętnie ją poznała mąż się bardzo ucieszył wkońcu jak już siedzieliśmy w knajpie, to tak się zgadałyśmy, że mimo iż mąż musiał już znikać, zostałyśmy same i kilka godzin gadałyśmy wypiłyśmy tonę wina okazało się, że dziewczyna kocha na zabój swojego faceta i że mój mąż jej o mnie ciągle nawijał jak rozmawiałyśmy nawet nie wiedziałam, że on o mnie się tak komuś chwali :) nie panikuj zaproponuj np. aby przyszła do Was na kolacje moze po prostu ta kolezanka siedzi obok niego w pracy i dlatego dużo z nią gada może ma męża itd porozmawiaj z mężem poznaj ją i nie panikuj