Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chcebycmaczo

Chcę być prawdziwym mężczyzną! Od poniedziałku zaczynam!

Polecane posty

Gość chcebycmaczo

Chcę być w końcu prawdziwym mężczyzną! Postanowiłem, że nie będę więcej ciotą! W poniedziałek idę spotkać się z laską co mi się oferowała, przed tym rano wydupczę żonę na szybkiego, a w południe skoczę do burdelu. Będę miał żonę i 2 kochanki - każdą będę oszukiwał i każda będzie mi przynosić posiłki do łóżka. Żadnej z nich nie wyliżę cipki i do tego będę jeszcze sobie chodził do burdelu w wolnej chwili. Nie będę sprzątał, dbał o siebie - będę tylko jadł, pił i walił moje prywatne dzifki. Kurfa - chcę w końcu tak żyć jak prawdziwy facet! A jak mi któraś coś bąknie pod nosem to dostanie z płaskiej aż się na ziemię z płaczem położy!

Gość Real Meeeeen
tak powinno byc

Gość zul2d
huj nie facet, taki wzór "faceta" stworzyła hołota na usprawiedliwienie swojego nieudacznictwa. nie potrafią być facetem więc kombinują w drugą stronę.

Poniedziałek niczego nie zmieni w twoim życiu. Urodziłeś się przegrańcem i twoje sny tego nie zmienią. Im szybciej to zrozumiesz, tym łatwiej będzie ci się pogodzić z szarością dnia codziennego, która tobie jest pisana.

Gość brambur
dobre szybka klacz, aż żem się uśmiał...też myślę, że to desperat, chcący zamanifestować swoje niezadowolenie z życia w swoim mniemaniu w kontrowersyjny sposób, albo dzieciak jakiś...ehh

zeby oporzadzic zone i kochanki sztuk dwie, trzeba jajca posiadac a ty za chuja ich nie masz:O przegrales zycie, ja bym skoczyla cwelu 🖐️

chcebycmaczo-- o TY ośle zapiertolony pomarz sobie:D

Gość wnerwiony brambur wrrrr
ten drugi post to nie jest mój, koleś ukradł mi nicka

Wcale nie jesteś lepszy brambur. Nigdzie nie napisałam, że to desperat. Czyli nie myślimy podobnie, chociaż Tobie się tak przez chwilę wydawało.

Gość bramburek
a i owszem nie myślimy podobnie, wcale do tego nie aspiruje-zatem mi się nie wydawało, że tak jest, komentarz napisany z rozpędu, ale i tak myślę że autor to niezadowolony z życia człowiek, którego post jest krzykiem agonii

Gość bramburek
orange o co Ci chodzi chłopie, pod tą angelike też się podszyłeś, z tym że ona miał nick zastrzeżony, a ja nie...

Gość bramburas fifarafa
powiedz mi w takim razie, co zrobić, żeby ktoś się nie mógł podszyć pod nicka, bo jak widzę, zastrzeżenie go hasłem nie jest wystarczającym zabezpieczeniem

Gość bramburas fifarafa
przeczytałem, zastąpiłeś l dużym i, tylko co z tego, jak dalej to możesz tamtej dziewczynie robić, a u mnie możesz się podszywać do woli, bo nie mam zamiaru na stałe tutaj zostać, tak sobie pisze, chciało Ci się tyle czasu na takie zabawy tracić?

Gość fotofotokiotofoto
yeah men! tak trzymaj! wierzymy, że ci się uda! stop gamoniom i nieudacznikom!

Gość amelkaa13
Korzystaj pełnią życia, zmień swoj seks na cudowny wejdz na dyskrecja.pl