Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sylwiaa16

Ciąża... ;(

Polecane posty

Gość Sylwiaa16

Wczoraj uprawiałam sex z chłopakiem w prezerwatywie. Doszedł w niej do wytrysku a dwie godziny po doszliśmy do wniosku, ze chcemy jeszcze raz, lecz nie mieliśmy prezerwatyw. Chłopak obmył lekko penisa wodą i zaczęliśmy to robić bez prezerwatywy (nie doszło do wytrysku). Czy mogłam zajść w ciążę, skoro okres skończył mi się 04.02.2011 ? To był mój pierwszy raz.. Wczoraj jeszcze po tym wszystkim wypiłam kieliszek wódki i piwo... Dzisiejsze poranne objawy są takie: *ból w podbrzuszu *lekka bolesność piersi Proszę o szybką odpowiedź! ;((

To trochę ryzykowne, bo po pierwszym wytrysku na penisie mogły zostać resztki spermy. Ale raczej nie zaszłaś w ciążę.

Gość jfebnhigevbiea
a brzuch Ci już urósł ? :P

Gość tak jasne.....
nawet jakby się spuścił kilka razy w cipkę pod rząd to szansa jest żadna na zajście. kropelka spermy to za mało żeby zajść w ciążę - to nie takie proste. Trzeba to zrobić kilka razy bez gumy i to w dni płodne - i i tak nie ma żadnej pewności zajścia w ciążę. Idiotyzmy z prespermą i plemnikami w ejakulacie też był włożył między bajki. Czemu w Polsce nie ma edukacji seksualnej? :/ BTW objawy ciąży są po miesiący najszybciej

Gość Sylwiaa16
hmm powiem tak. Kiedy zrobiliśmy to z prezerwatywą to ją ściąnął i wyrzuciliśmy. Poszedł do łazienki, umył penisa, wysikał sie i ponownie umył... ;(

Gość to zmienia postać rzeczy
jak się kolo wylał. Tak poza tym- spier dalaj na wróżkarskie forum. Niby skąd ma ktoś wiedzieć, czy plemnik w twojej cipie dotarł do jajeczka?

Gość Sylwiaa16
a jak walnełam mu stolca na klatę to moglam zajśc w ciąże pomóżcie bo naprawdę się boję stara mnie kotem po ryju napierdala niewiem co robić ps kocham stolce

Gość amelkaa13
Korzystaj pełnią życia, zmień swoj seks na cudowny wejdz na dyskrecja.pl

Gość NFS2011
dwa dni po okresie zaczynają się dni płodne a plemniki żyją od 3 do 5 dni

Gość dtyndfyn
W trakcie sexu wychodzą jeszcze z fiuta płyny a w nich znajduje się około 25% spermy jeśli nie masz 18 lat to nie radze ci się bzykać bez zabezpieczenia bo zawsze jest ryzyko zajścia w ciąże