Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pająk je biedronkę

Co myślicie o tej piosence na pierwszy taniec?

Polecane posty

Gość pająk je biedronkę

Gordon Haskell Do You know how wonderfull you are. http://www.youtube.com/watch?v=QdxyPYVBh5I Baaardzo mnie wzrusza ta piosenka i trochę się boję, że się rozpłaczę... ;) No i jakto tańczyć ?

Gość A ZA ROK
BEDZIESZ SZUKAC PIOSENKI NA ROZWOD TO ODRAZU SIE ROZPLACZESZ,OJ BIEDNA KOBIETKO

Gość ehhh :)
Ładna :) Ale do niej to chyba tylko się pobujać, ewentualnie jakiś układ też można zrobić :)

Gość pająk je biedronkę
No własnie, bardziej taka tylko do bujania... można wymyślić jakiś układ, ale bez szaleństw :) Ja jeszcze do niedawna chciałam jakiś super układ, chciałam żebyśmy chodzili na kurs tańca i przygotowali coś ekstra. Ale mój facet kiepsko tańczy. Właściwie to tak się buja tylko. Po co go stresować tym układem tylko się umęczy biedaczek :D Moze taki bujaniec byłby ok naszym przypadku.

Gość ehhh :)
No może będzie ok :) teraz taka moda na szalone wywijasy na parkiecie :p ale bywałam na weselach, gdzie były gotowe układy i młodzi gdzieś się mylili ze stresu, a i na takich, gdzie tylko się bujali i też nie było źle :)

Gość przewodnik-ślubny
Witam wszystkich :) Zapraszam pary organizujące ślub oraz wesele do zapoznania się z moją stroną internetową http://przewodnik-slubny.blogspot.com/p/pierwszy-taniec.html Znajdziecie tu wiele ciekawych treści, pomysłów, które można wykorzystać na swój ślub i wesele a także przydatne linki. Mój e-mail: przewodnikslubny@gmail.com Serdecznie zapraszam

Gość ullallalla
madziamadziamadzia świetny wybór, kocham tą piosenkę. Wreszcie coś innego niż oklepane Zabiorę cię.