Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dilanda

facetów jest dla niektórych dziewczyn skazaniem na samotność

Polecane posty

janekrys tobie też mogę? będę zaszczycona dziekuje ojjj :( na pewno nie chcesz? a już sięcała napaliłam... na twojego węża... OCHJEJ!!! jak ja przeżyję taką odmowę?!?!

"Podoba mi się twój gust,jest jak najbardziej prawidłowy.Niebieskie oczy to podstawa" :D

jeśli bym się związał z osobą z brązowymi oczami to musieli byśmy dzieci adoptować,bo za duże ryzyko by było że nasze dzieci nie miało by niebieskich oczu.Co prawda ja posiadam niebieskie oczy,ale dzieci mogły by przyjąć geny po tobie,a nasze dzieci nie mogły by mieć takie same oczy jak mulaty czy araby. BSA przez chwilę myślałam, że to podszyw ale chyba to Ty napisałeś, co mnie martwić zaczyna lekko

Gość Zmutowany kot Jarosława K.
Mnie obciągnij, wyczytałem że jesteś dobra w te klocki

Powinniscie sobie wszyscy zrobic markery na poziom mozgu w organizmie

ochh janekrys, a moze jednak? co tam mózg, ważne żeby dobrze ciągnęła

Gość jesteś bosssski
BSA--jestem twoją fanką 👄

po pierwsze murzyni, arabowie nie są kundlami, nie są ludźmi gorszego gatunku - są tacy sami jak my, mają tyklo trochę inną fizjonomię, co jest wynikiem uwarunkowań geograficznych; gdyby twoi pradziadowie żyli w Afryce, też byłbyś czarny; po drugie, piekło mialyby te dzieci nie z samego faktu bycia czarnymi, ale przez rasistowskich oszołomów, którzy by im na siłę kit wciskali, ze są gorsi tylko dlatego, ze mają więcej melaniny; taki rasizm jest obrzydliwy i trzeba to tępić; i pytanie na koniec - co to znaczy byc Polakiem? mieć ojca i matkę Polkę? ale urodzić się i całe życie wychowywać za granicą, tak że nawet się ojczystego języka nie zna? wiesz ile było przemieszań nacji w historii naszego kraju? zapewne wielu twoich znajomych, a moze nawet Ty sam nie jesteś Polakiem w 100% ale np. w jakimś procencie, Zydem, albo Ukraińce, tylko tego nie widać, bo te narody nie mają ciemnej skóry

Gość Flora.
No zgadzam się z tematem.Nieraz miałam takie sytuacje,że znałam nieśmiałego faceta i podobaliśmy się sobie,ale on nie zrobił kroku dalej... no i cóż. A tak btw. nie rozumiem fenomenu niebieskich oczu jak ktoś powyżej pisze. Ja mam ciemno niebieskie oczy i jakiegoś wielkiego zachwytu nie wzbudzają, każdy się mnie tylko pyta czy to naturalne takie czy mam soczewki , a to powoli zaczyna denerwować już.. Poza tym o ile mi wiadomo nie tylko Arabowie czy czarnoskórzy mają brązowe oczy bo znam całe mnóstwo ludzi o jasnej karnacji , którzy właśnie oczy mają ciemne.

Ja nie jestem osobą zbyt towarzyską ani rozmowną ale takich problemów nie mam. Pomimo tego, ze należę do typu ludzi, co trzymają się na uboczu to jednak ze strony otoczenia nigdy nie odczułam aby pozostawiali mnie samą sobie. Raczej starali się wciągnąć w rozmowę.

no nie :( BSA czytasz jakieś rasistowskie teksty :( ok, obiecuję, ze poczytam, ale już jutro ok to ja w takim razie jestem nie słowianką tylko hołotą, bo mam brązowe oczy po ojcu, tak? czyli wg ciebie słowianie maja tylko niebieskie oczy? ok nie masz pojęcia o swiecie, a siewypowiadasz, co to za argument o przestępczości w stanach? a jak myślisz, czym to jest spowodowane? pokaż mi w czym Polacy są lepsi od innej nacji? ty może akurat nigdzie nie wyjeżdzasz, ale masa polaków wyemigrowala za chlebem za granicę. Im też powiesz, żeby siedzieli w swoim kraju i biedę klepali?

BSA, rozwaliłeś mnie. Widzę, że Kafe gromadzi niezłych popaprańców. Mam zielone oczy, więc jeżeli twoja opcja dojdzie do władzy, to chyba będę mógł spać spokojnie, prawda? :D

Przedstawianie argumentów osobie, która dzieli ludzi ze względu na kolor oczu, niczym naziści z ich aryjskim ideałem, jest stratą czasu. Z Twainem to przegięcie i nie wciskaj, że nikt nie widzi w tym absurdu.

Widzę, że nie zauważyłeś, iż to "prawo" ma charakter humorystyczny i stosuje się jej, gdy pada argument niezwiązany z tematem. A rasistowskie segregowanie ludzi według koloru oczu przypomina nazistowską ideologię rasy panów i jest to jak najbardziej związane z tematem.

Nie zauważyłeś, że nasze granice otworzyły się dla państw ze strefy Schengen? Świetna inicjatywa. W dobie globalizacji granice zaczynają mieć coraz mniejsze znaczenie. Najważniejsze, aby nie pozwalać złym ludziom (terroryści, oszuści, złodzieje itp.) podróżować między krajami, takich trzeba po prostu wsadzać do więzień. Właśnie z powodu tych złych ludzi niektóre kraje wprowadzają wizy. Gdyby Polacy na tak dużą skalę nie robili w USA na czarno, to nie byłoby wiz. Zresztą państwo to twór sztuczny i nie jestem zwolennikiem takiego segregowania ludzi. Ja jestem za współpracą międzyludzką. Dla mnie nie ma znaczenia rasa. Liczy się to, co człowiek ma w głowie. Czarny może być moim najlepszym przyjacielem, może też być moim największym wrogiem. Podobnie ma to się z Polakami, jeden jest chujem, drugi świętym. A w czym kundle są gorsze od psów rasowych? Tym, że nie wygrywają jakiś próżnych pokazów?

Daruję sobie komentowanie tych twoich szczyn, klawiaturowy wojowniku.

We Francji i Anglii dzieje się źle, bo jest za dobry socjal i to motywuje leniwych imigrantów, aby tam się osiedlać. Lenie później często produkują leniwe potomstwo. Ja nie popieram leniwych imigrantów, bo to szkodniki, żerują na innych. Ale nie wszyscy imigranci są tacy. Biali mężczyźni już kiedyś jeździli do Afryki i robili tam "niezłe imprezy", poczytaj o kolonializmie. A z Arabami dochodzi problem religijny, ja jestem ateistą i widzę, że religie przynoszą wiele zniszczeń. Gdyby nie było podziału religijnego, to mógłbym pojechać podrywać Arabkę.

Podróż do Afryki po to, aby przywieźć stamtąd czarną kobietę, to idiotyczny pomysł. Miałbym ją oszukać, czy od razu powiedzieć, że to zakład? Zresztą i tak nie oddałbyś mi gospodarstwa. W USA żyją Afroamerykanie, potomkowie niewolników z Afryki, a ci niewolnicy z własnej woli nie trafili do Ameryki. Pobicie na tle rasowym jest wyżej karalne, aby odstraszać rasistów. Bicie człowieka tylko dlatego, że ma inny kolor skóry zasługuje na surową karę.

Zapomniałem rozwinąć o Afroamerykanach. Jest tam duża przestępczość wśród czarnych, bo ci ludzie jeszcze do niedawna byli traktowani jak śmiecie, więc klepali biedę, mieli utrudnioną edukację itd. Trudno się zatem dziwić, że to zrodziło patologię. Ale przecież Afroamerykaninem jest obecny prezydent USA, Obama, ponadto wielu czarnych z USA to wykształceni, porządni ludzie. Rzeczywiście, czasem oskarżenia o pobicie czarnych na tle rasowym są błędne i nie muszą być związane z rasizmem. Po prostu czasem człowiek popełnia błąd w interpretacji prawa. A z tym kotłem to przesadzasz. Tam żyją nie tylko dzicy.

Ciekawy artykuł, choć pewnie uznasz, że to "lewacka propaganda": http://www.focus.pl/nauka/zobacz/publikacje/mit-ludzkiej-rasy/ To, że w USA wprowadzono równość poprzez działania administracyjne, nie oznacza, że ta równość zapanowała, bo ludzkiej mentalności tak łatwo zmienić się nie da i czarni nadal bywają tam dyskryminowani. Tak, wiem, biali też bywają dyskryminowani, ale to również nie jest dobre. Cóż, czarni też bywają rasistami. Nie lubię faszystów i rasistów, więc dla mnie prawo antyfaszystowskie i antyrasistowskie powinno istnieć. Mam świadomość, że te prawa mogą być nadużywane, ale nikt nie mówi, że są one idealne. Ogólnie jestem przeciwnikiem nakazów i zakazów, ale ludzka natura jest na tyle zła, że trzeba ją poskramiać różnymi przepisami. Przesadzasz z z tymi Polkami, które odrzucają Polaków z powodu białego koloru skóry. Skoro podobają im się czarnoskórzy, to czemu mają się z nimi nie wiązać? Przecież to ich życie, a nie twoje. Tobie nikt nie zabrania, np. związania się z jakąś czarnoskórą Brytyjką. Mnie się podobają niektóre czarne dziewczyny, tak samo jak podobają mi się niektóre białe dziewczyny, kolor skóry nie ma znaczenia.

wow nie sądziłam, że mój wątek zejdzie na taki temat; no, no Jelcyn - szacun! (a nie wydawałeś się ...) :D

:D ale w sumie to nie jest śmieszne, że są ludzie o takich poglądach :(

:( no nie :( przez głupoty jakich się tu naczytałam obrzydziłam sobie niebieskookich blondynów :( :( :(

Gość AniaBbb
Mel Gibson ma niebieskie oczy i zostawił żonę dla brązowookiej, więc nie jest on antysemitą ;)

ja nie jestem rasista, antysemita itp itd oceniam całokształt jak mi sie laska podoba to by mi nie przeszkadzało jakie ma oczy tylko w razie ciąży bym musiał robic tedst dna :O aby miec pewnosc ze dziecko jest moje

no oczywiscie ze przebieg jest wazny :classic_cool: był bym idiotą zeby zaraz z pierwszą leciec do ołtarza :D