Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gwwwwwwww

mam 23 lata i dopiero zaczełam pracowac.

Polecane posty

Gość gwwwwwwww

A pracuję w salonie Ery. zastanawiam sie czy do 27 roku zycia osiągne coś i bede zarabiac wiecej niz 1000zł????? powiedzcie jest to mozliwe? oczywiście dołoże wszelkich starań :) ale tak bardzo spieszy mi sie do awansu(narazie go nie przewiduje). Mam qmpele ktore maja po 28 lat i juz sa kierowniczkami..a ja? :( za 1000 zł pracuje w jakimś salonie...ehhh

Gość gwwwwwwww
bo zamierzam dorobić pod latarnią, tam podobno 1000 złoty dostaje się za noc

23 lata to większość osób w podobnym wieku podejmuje pierwszą pracę ;) poza tym zawsze możesz trochę zarobić i sama coś otworzyć :)

Gość gwwwwwwww
no ale nie w moim środowisku :( qrcze mam wyrzuty ze dopiero teraz poszłam. Studiowałam dziennie i nie miałam jak pracowac. Teraz robie studia zaocznie wiec podjełam sie roboty. Ale zniechecam sie jak musze isc do pracy i zarabiac 1000 zł

Gość tom999
nie pracuj za 1000, przez takich wlasnie pracownikow zarobki sa niskie

Gość gwwwwwwww
musze pracowac bo chce do czegos dojść . moze jakiś awans za kilka lat dostanę...kto wie...

Gość ja juz dawno po.
ja mam 24 i robię magistra dziennie jeszcze. pewnie do roboty pójdę w wieku 27 :/ co zrobisz nic :o chuj z tym wszystkim, nie mam zamiaru wpadać w panikę.

Gość tom999
tak dostaniesz awans i zarobisz nawet 1500

Gość ghjgjkgjkghjkhkj
pociesze. mam 25 i niegdy nie pracowalam. koncze 2 studia, i zamirzam isc jeszcze na 1 dwuletnie. wiec w 27 roku moze zacznę:)

Gość Lord Vaderr
ghjgjkgjkghjkhkj skoncz jeszcze 12 kierunkow to na pewno dostaniesz zajebista prace za milionowa pensje.

Gość ghjgjkgjkghjkhkj
wiedzialam ze zyczliwy sie odezwie:). 3 mi starczą.

Gość ala mała
głupia cipa prowokatorka chuja w tej erze robisz i jeszcze chcesz awansu zamień się szmato z kimś innym robotą np. na zamiatanie ulic albo sprzątanie kibli

Gość qwertyyyyy
mala, spokojnie, bo Ci sie jeszcze z nerwow cos stanie. Co sie na Bogu ducha winna dziewczyne rzucasz bez powodu??

Gość ala mała
bo już widzę jak się biedna napracuje w tej erze i jeszcze chce awansu wiele innych ludzi zapierdala żeby zarobić 1000 zł i nic nie mówią a ona paniusia ledwie co dupę do roboty ruszyła i już myśli o awansie ale niedługo się otrząśnie jak zobaczy jaka mamy sytuacje na rynku pracy :D

Gość susannnnnnnnna
Moja kuzynka ma 25 lat i jeszcze nigdy nie pracowała . Ma mgr , ale pracy znaleść nie może , zrobiła sobie staż i tyle ... Wątpie, że na początek ktoś jej da więcej niż te 1000 zł , ale do pracy kiedyś iść trzeba i zacząć od tej najniższej stawki

Gość susannnnnnnnna
ala mała masz rację .. w erze pewnie się nie narobi. Niech lepiej zobaczy jak inni zapierniczają żeby dostać te 1000 zł :O

Gość umtz umtz umtzz
Jakim trzeba być mega ćwokiem, żeby mgr robić dziennie :o 🖐️