Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karrrrrrr888

Czy każdemu facetowi duże usta kojarzą się z obciąganiem ?

Polecane posty

Gość karrrrrrr888

Ja mam takie, duze naturalne- nie powiekszane ... Gdy z kimś rozmawiam ,glownie panowie - ich wzrok ląduje na moich ustach :O Zapytałam kolege z pracy czemu mi się tak przyglada ( jadlam wtedy banana --skojarzenie jednoznacze) odpowiedział ,ze ma zbereźne mysli i nie chce mnie obrazic :O Kazdemu facetowi duze wargi kojarzą się z oralem ? Wyobrazacie sobie, ze wasz penis jest między nimi ? :O

Gość kibolers
Ja wyobrażam sobie że ssiesz mojego anusa

Gość kibolers
mam go nieźle rozwalonego ,koledzy na meczach walą mnię taśmowo :classic_cool:

Gość jak kobieta ma plaskie usta
to znaczy ze nie robi loda

Gość mlll
ja po pierwsze mam ochote takie usta pocalowac...

dzięki ze mi to uświadomiłas:O a zawsze sie zastanawiałam dlaczego sie tak patrzą :o

Gość anonimowodziś
mam dokładnie to samo i zawsze, ale to zawsze musi paść jakiś komentarz odnośnie moich ust!!!

Gość no i ja mam to samo
Nie wiem co gorsze , male kreseczki i komentarze ,ze ''to calowanie sie ze skóra'' czy duze i '' pewnie dobrze obciaga''

Gość laski z malymi, waskimi
duze usta kojarza sie z namietnoscia i na pewno takie przyjemniej sie caluje niz male, ale jesli chodzi o seks oralny, to male usta i skromne wargi o wiele lepiej sie sprawdzaja. Taka kobieta ciasniej potrafi objac penisa ustami i te zacisnac je na nim. Duze, wydatne wargi dzialaj troche jak amortyzator, a w trakcie samego "obciagania" juz nikt nie patrzy na piekne wargi, bo rozciagniete i tak wygladaja prawie tak samo, licza sie za to wtedy doznania fizyczne. Wiec male usta sa tu o niebo lepsze.

Gość cyrkonia i pozłtko :D
Tak, myślą tylko o tym. Duże usta nie dość, że zapewniają takie same doznania, jak małe, to jeszcze nadal ładniej wyglądają, więc teoria, że małe fajniejsze, to gówno, nie teoria. Zawsze gapią mi się na usta. Zawsze. A lepszy obciąg mają laski które dadzą radę włożyć więcej, a nie sexy wyglądać :P