Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ladny inaczejjjj

kogo lubicie z prawikow na kafe

Polecane posty

Gość Darker i Nastoletnia pasuja
do siebie, oboje sa na tym samym poziomie emocjonalnym - 16 latkow

Gość do Boratka
to mialas 1 czy wiecej partnerow?

Ja nie mam wyzszego poziomu niz na swoj wiek. No i mi tak dobrze. Ja juz sie do niego nie odzywam. I pisalam ze poszlo o to że on nie robi tego o co go prosze.

A po co Ci wiedza o liczbie moich partnerów? Faith-> ja bym się nawet odważyła z Tobą spotkać w miejscu bardzo publicznym w celu sprawdzenia czy w realu też masz takie odpały jak czasem na forum się zdarza

Gość hej mała...
ale to w kółko powtarzasz... jak już na serio będziesz chciała zniknąc z kafe to powiesz o co Wam poszło??

Gość Nastka chciala zeby ja
rozdziewiczyl a on nie dal rady i koniec przyjazni :(

Ja przypuszczam, że Darker zapomniał, że młoda to jeszcze dziecko. Może trochę w czymś zmanipulował. Ale nie bardzo czytałam ten prowokacyjny temat

Gość hej mała...
faith a ty serio mieszkasz nad morzem???Zazdroszczę Ci..jak jest zimą na plaży...są łabędzie ???

Nad morze to bym musiał się pofatygować autobusem bo pieszo to jest 30 minut są łabędzie jak co roku choć lepiej jakby sobie polecialy na szczęście w tym roku nie było długiej mroźnej zimy (tzn byla wcześniej) a teraz od 20 lutego będzie już powoli szła do nas wiosna

Boratka jest najblizej prawdy. Zapomninal, że jestem dzieckiem. To mysle ze bylo przyczyna tego wszystkiego.

Gość hej mała...
nomoże i Boratka masz rację...ale wiesz ja pamiętam ze jeszcze kilka dni temu młoda chwaliła sie ze pisze eski z D i w ogóle...happy była że on jest ok..a teraz już sie nie odzywają więc co tylko o to poszło że ona cos tam napisała..daj spokój nie chcę mi sie wieżyć...

Byłam w Sopocie rok temu w lutym i na plaży super. Sztorm był, śnieg i fale. Niebo ciemne. Naprawdę pięknie. Super zdjęcia wyszły

Gość hej mała...
oj Nastii ale Ty tutaj nieżle prowokowałaś i to nie tylko D...

Wydał się młodej interesujący. A do tego starszy i taki trochę tajemniczy. Kąśliwy, uszczypliwy i takie tam. Zauroczyła się. Ale ona jest dzieckiem a on dorosłym mężczyzną i choćby nie wiem jak fajnie się gadało to pewne sprawy są nie do przeskoczenia

Gość hej mała...
no tak rozumiem ale wiesz Boratka jak była sympatia między nimi to co mogło się wydarzyć (w takim krutkim czasie- nie widzieli się itp.)więc co brak lojalnośći...inne spojrzenie na pewne rzeczy czy co..to mi sie dziwne wydaje dlatego tak pytam...

Gość hej mała...
daj spokój nastii moze Wam sie odwidzi jeszcze....?

Moja mama jedzie jutro do wróżki i bierze moje zdjęcie. tak więc zobaczymy czy może wcześniej spotkam moją dziewczynę

Gość hej mała...
Nastii ale jestes spoko dziewczyna więc co się stało?Zdradzisz kiedyś co?

Gość hej mała...
Faith to Twoja mama chodzi do wróżki??zabiłeś mnie dawno sie tak nie uśmiałam...lepiej Ty idż a nie mamę wysyłasz....