Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ladny inaczejjjj

kogo lubicie z prawikow na kafe

Polecane posty

Gość Jejuuu
Prawda jest taka, że wszyscy się trochę tym romansem Darkera i Nastoletniej podniecili.. Powiedzieli, że to zwykła znajomość, więc chyba faktycznie tak jest.. Chociaż dawanie swojego numeru telefonu?? Hmm?

Gość haha a ja mam
Ja tez znam numer darkera :D

ja akurat nie uważam że dawanie sobie numeru telefonu to coś złego zawsze mogą do siebie coś napisać jak nie siedzą przy komputerze albo życzyć sobie milego dnia

Gość Jejuuu
Ktoś ma jeszcze numer Darkera? No proszę...a mnie się zawsze wydawało, że to prywatna rzecz :P Oczywiście nie oceniam ani nic. Niech próbuje, może niekoniecznie u 15stki, ale no cóż...miłość nie wybiera ;)

Gość obiektywna opiiiniaa
żelek się już ośmiesza totalnie- kiedyś nawet ja lubiłam, ale nie wiem po co to wszystko wywleka(no i są może w tym jeszcze jakieś inne oranże) ale to żelek pojawia się w prawie każdym temacie o darkerze(pod pomaraczą oczywiście ) opisując jego biografię - wiem, ze to ona, przecież sama go nie chciała, wybrała innego, a jednak cały czas śledzi uważnie wszystkie wątki z nim, komentuje i nie szczędzi słów krytyki w jego stronę - no powiedzcie sami czyż to nie żałosne?

Gość obiektywna opiiiniaa
offerma - mam nadzieję, ze nie miałeś na myśli tego, ze ja to niby darker pod pomarancza? po prostu wnerwia mnie żelek - sama go nie chciała, a teraz jakieś wąty i chooj wie o co jej chodzi, miałam ja za mądrzejszą, tyle

żelek to taki przykład jak to same kobiety nie wiedzą czego chcą. U niej to się sprawdza powiedzenie pies ogrodnika...

Gość vgbghbnhnj
hmmm a ponoć też coś było z użytkowniczką 'cukru pudru'... ale wybrał żelka...

Ale to jest masakra... Ja myslalam, ze tu bede anonimowa, powyglupiam sie, pomarnuje czas, a tutaj juz kazdy moja biografie zna i sie podnieca jakimiś romansami, których nie ma. A tak w ogole to cześć wszystkim.

Gość mklmmlkmklm
ehh widzę że durnych pytań ciąg dalszy :D

Gość nic tylko...
się śmiać. "a tutaj juz kazdy moja biografie zna" Sama się ujawniłaś, miej pretensje do siebie o brak anonimowości

Gość nic tylko...
mam to gdzieś ... tylko podsumowuje Twoje infantylne wypowiedzi.

Gość nic tylko...
haha doprawdy? jesteś dzieckiem? więc co robisz na tym forum? zajmij się klockami.

Gość nic tylko...
"jestem dzieckiem" To chyba nie jest miejsce dla dzieci i dziecięce problemy również nie są tu chyba poruszane.. nie zabraniam, tylko pytam, 16 lat to chyba nie takie dziecko już, dziewczyny w tym wieku uważają się za dorosłe

Gość Zuzanna Ameliiia
Nastoletnia - poniewaz to ja w ktoryms momencie poparlam pomysl Twojej korespondencji z Darkerem wiec w pewnym stopniu czuje sie wspolodpowiedzialna za to co teraz masz na kafe Zaufanie to punkt ktory dotyczy nie tylko Ciebie ale wszystkich innych , ktorzy kiedys zechca wymieniac maile czy sms z kims z kafe. Bo to chyba nic przyjemnego jesli cos piszemy prywatnie a potem okazuje sie ze przekazano to dalej do osob ktore upublicznia prywatne dane na forum. Czy masz ochote rozwiazac test ? Na maila oczywiscie.

uwazaja sie za dorosle a takie nie sa. tutaj faceci przed 30stką dorośli nie są. Dojżałość nie jest też kwestia wieku. 20latek moze byc bardziej dojżaly od 40latka.

Gość Zuzanna Ameliiia
To nie jest test na inteligencje tylko na osobowosc. Jak widzisz chlopcy bardzo pilnuja abys sie za duzo o sobie nie dowiedziala. Pamietasz nasza ostatnia rozmowe? Wtedy tez pilnowali o czym piszemy . I to nawet ci sami.

Gość Zuzanna Ameliiia
Zbieram informacje o kafeterianach, żeby potem upubliczniać je na takich topikach jak ten :)