Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ladny inaczejjjj

kogo lubicie z prawikow na kafe

Polecane posty

dobra zrobie te wdechy. Looser - nie bd miala do czego tesknic. moja klasa mnie irytuje, nie chce miec z nia nic wspolnego, lubie tylko biologie, nauczyciele nie pozwalaja miec wlasnego zdania. no i siedz tam od 8 do 20.

Looser - ja mam marzenie zeby sie nie stresowac ze nie zdaze nauczyc sie grac, nauczyc sie na sprawdzian itd.

Gość Zuzanna Ameliiia
No widzisz, nie bylo tak zle. To teraz jeszcze zamknij oczy , policz wolno od dziesieciu do zera i znowu zrob trzy oddechy. Pamietaj zebys byla wygodnie oparta o jakas poduszke. Opowiedz cos o tej szkole. Dlaczego jej nie lubisz

Gość Zuzanna Ameliiia
W porzadku. Czy jest cos o czym mialabys ochote pogadac?

Gość Zuzanna Ameliiia
A bylo kiedykolwiek tak ,ze z czyms nie zdazylas?

na ostatni egzamin nic nie umialam. ale sie rozchorowalam i nauczyciel powiedzial zebym nie przychodzila. a to byl juz drugi termin a na 3 komisji sie przychodzic nie chcialo. No i na wiele sprawdzianow sie nie nauczylam, ale to moglam poprawic.

Gość Zuzanna Ameliiia
Jezeli ogolnie masz dobre stopnie i dobra opinie to nauczycile popatrza przez palce na jakies drobniejsze niedociagniecia. Tak przewaznie jest. Jezeli nie wyrabiasz sie z przygotowaniami to na co zuzywasz czas?

na szkole. nauczyciele to sa wredni... jeszcze bardziej mi dowalą. po chamsku. raz uslyszalam od nauczyciela 'ale mam ochote postawic ci 3, ale by afera byla...'

Gość Zuzanna Ameliiia
Nastka - nauczyciele to tez ludzie. Maja swoje dobre i zle strony. Dorosli ludzie nie sa idealni i wcale nie zawsze wszystko najlepiej wiedza. Sa tacy jacy sa. Jaki utwor najbardziej lubisz grac?

zadnego niue lubie. nauczyciele nie zawsze pokazuja ze sa ludzmi. czesto maja sie za władców wszystkiego

Gość Zuzanna Ameliiia
No widzisz, maja swoje slabosci. Jak kazdy. Z uzaleznien mozna sie wyciagnac. Sa ludzie co rzucaja palenie, sa tacy ktorzy wyciagaja sie z hazardu, sa i tacy co wyciagaja sie z netu. Albo przynajmniej daja rade go ograniczac

Gość Zuzanna Ameliiia
Odwyk przymusowy nie jest dobry. Wywoluje silne poczucie abstynencji i w efekcie uzaleznia jeszcze bardziej. Jezeli naprawde chcesz sie z tego wyciagnac to musisz planowac to co robisz

Gość Zuzanna Ameliiia
To nie mow sobie , ze wylaczysz skoro z gory wiesz ze tego nie zrobisz. Jak Twoja glowa?

Gość Zuzanna Ameliiia
Jezeli nie radzisz sbie z silna wola to raczej trudno Ci bedzie osiagnac cos "na sile" Mam dla Ciebie male cwiczenie: Ja juz schodze z netu wiec sie pozegnamy na dzis: A Ty dostaniesz pierwsze zadanie z odwyku od netu. Po przeczytaniu tego postu proponuje abys wyklaczyla na chwile kompa. Nie odstawiaj go. Ma lezec przy Tobie tak abys w razie potrzeby w kazdej chwili mogla go wlaczyc. Nastepnie rozejrzyj sie po pokoju i postaraj sie zapamietac co w nim jest. Co w nim lubisz a co bys zmienila. Bede chciala abys potem opisala ten swoj pokoj z pamieci. Tu albo na maila jak wolisz. Kolejne to / o ile mozesz/ podejdz do okna i wywietrz pokoj przez 2-3 minuty ale za to szeroko otwierajac okno. Nastepnie pomysl o czyms przyjemnym z realu i jeszcze raz zrob cwiczenie oddechowe. Dopiero wtedy wlacz na nowo kompa - jesli bedziesz chciala. Jesli dasz rade to zanim go wlaczysz pojdz jeszcze wczesniej do lazienki i umyj zeby /nawet jesli je juz dzisiaj mylas/ i dopiero wtedy wroc i wlacz kompa. Opiszesz jutro jak bylo i jak poszlo cwiczenie. Podoba Ci sie taki eksperyment?

Gość Zuzanna Ameliiia
To jedna z metod odwyku od kompa. Jak chcesz to sprobuj. Jesli nie bedziesz miala ochoty wlaczac kompa na nowo po umyciu zebow to nie wlaczaj. Znajde Cie jutro. A teraz juz znikam stad. Milych snow i glowa do gory. Pamietaj kazde doswiadczenie zyciowe , nawet to najbardziej nieprzyjemne niesie w sobie sile i ochrone na pozniej. Dobranoc. Nie odpisuj juz na ten post.

Gość maria izabela toprzeciez zelek
.

Gość nie ma porównania
głupoty gadasz. Maria Izabela była już zamężna, teraz jest rozwódką, ma nowego partnera, a żelek jest panną. to dwie rózne osoby.