Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szukam suknie

kupie suknie rozmiar ok 46

Polecane posty

Gość szukam suknie

jw :-)

Gość szukam suknie
na wzrost ok 170 + 5 cm obcas

Gość szukam suknie
wzrost 170 cm

Nie kupuj,idz do wypozyczalni. Po co Ci ma zawalać potem szafę? A w wypozyczalni dobierzez sobie do figury jaka chcesz.

Gość to chyba na wieloryba
taką wielką?:o współczuje panu młodemu

Gość dgdghjkjljklłjł
Do: to chyba na wieloryba Nie zapominaj durna tipsiaro, że po drugiej stronie kabla zawsze znajduje się CZŁOWIEK. A współczuć nikomu nie musisz, bo jak widać Pan Młody właśnie tę kobietę wybrał!

Gość dgdghjkjljklłjł
Najlepiej wg mnie jest uszyć. Krawcowa dobierze sukienkę do typu figury i będzie ona taka, jak sobie tylko wymarzysz. Ja np. szyję i jestem z tego bardzo zadowolona

Współczujesz panu młodemu? O jaka walnieta z gimnazjum.....

warto pooglądać w wypożyczalniach albo szyć na miarę, a chcesz suknię po ślubie zatrzymać czy sprzedać?i jakie na to przeznaczyć koszty? ja za suknię szytą wg wlasnego pomysłu płaciłam 1000 zł.

Gość mam suknię
jakiej sukni szukasz? kiedy ślub? mam suknie w tym rozmiarze. odezwij się na maila, to prześlę zdjęcia 22_ona@wp.pl

Gość poprosze o zdjęcia sukni
do mam suknię możesz mi też zdjęcia wysłać na maila - też jestem zainteresowana ally-20@o2.pl

Gość magda99999
Osobiście nie spotkałam się z seksowną panną młodą w tak dużym rozmiarze. Zawsze ładniej wyglądają szczupłe osoby. No i większe pole wyboru jeśli chodzi o suknie żaden dobry producent nie szyje takich rozmiarów.

wszystkie kobiety są piękne;) a jeśli ktoś myśli inaczej to znaczy że zazdrości albo ma ogrooomne kompleksy;) na allegro jest kilka sukienek w takim rozmiarze;) http://moda.allegro.pl/wyjatkowa-suknia-slubna-margarett-r-44-46-i1442737209.html http://moda.allegro.pl/suknia-slubna-eunice-z-salonu-carmen-roz-46-i1434086176.html to tylko dwie z nich ale pokazują idealnie jak seksownie wyglądają takie kobiety;)

Gość hmhmhmhm
Zwróć uwagę, ze osoba z pierwszego linka jest bardzo wysoka - 183 cm, więc rozmiar 44/46 to co innego niż u osoby o wzroście 170 cm. Natomiast PM z drugiego linka jest po prostu gruba i wcale nie wyglada seksownie. :o

Magda999- widzialam sporo dziewczyn w tym rozmiarze wygladajacych przepieknie. Dobrze dopasowany gorset, wzor sukni bardzo wyszczupla. I nieprawda, ze znane marki nie szyja w tym rozmiarze. Wszystko mozna dostac, ale najlepiej pomierzyc sobie rozne modele w wypozyczalni. Mam wrazenie tez, nie niektore tu osoby nie wiedza tk naprawde,jak wyglada rozmiar 46. Chyba wyobrazaja sobie grubasa rozmiar 50. Jesli dziewczyna jest dosc wysoka, to czesto nie widac tego 46.

Gość magda99999
Sorki ale nie spotkałam się w salonie madonna z suknią w rozmiarze większym niż 40. To o czymś świadczy. Suknia w takim rozmiarze traci fason i urok a żaden dobry projektant nie chce kaleczyć swojego dzieła.

Gość do magda 99999
ja miałam rozmiar 34 taki szczypior. Jednak dziewczyny nie przejmujcie się to jest Wasz dzień. Mój brat zakochał się w takim rozmiarze i kocha go po dziś dzień. U mnie nie jest za różowo. On obchodzi już 20 rocznicę ślubu, ja chyba do5 lat ie dotrwam. Teraz mam 38:). Po 2 dzieciach.

Gość rthtyjtkuykt
Każdy jest piękny swoim własnym, niepowtarzalnym urokiem. Każde piękno jest indywidualne i tylko do wybranych osób trafia... Niezależnie, czy jest to rozmiar 34, czy 46....

Gość hfewkporiu
autorka nadała tytuł ''kupię suknię w rozm.46'' więc może skupmy się i pomóżmy podsuwając linki i fasony, a nie rozwodźmy się nad tym ,czy kobieta pulchna jest tak samo piękna i seksowna jak szczupła..

Gość najlepszy oczywiście jest
pan łody w ceratowej kamizelce... rozmiar nie jest najwazniejszy. może tez być wynikiem choroby (leczonej lub nie). najważniejsze, że ludzie się kochają.

Gość hihioho
"dcgfvsdgvdcgvs mimo wszystko ta kobitka jest stanowczo za gruba" Za gruba do czego? Do tego by brać ślub? A niektórzy są moze za niscy, lub za wysocy, albo może okulary dyskwalifikują ich jako przyszłych małżonków? Niektórzy to powinni się puknąć w łeb i to solidnie :) Autorko -ja polecam uszyć. Ja szyję i wiele moich koleżanek także szyło. Poszperaj też na Allegro.

Gość przewodnik-ślubny
Witam wszystkich :) Zapraszam pary organizujące ślub oraz wesele do zapoznania się z moją stroną internetową http://przewodnik-slubny.blogspot.com/p/suknie-slubne_23.html Znajdziecie tu wiele ciekawych treści, pomysłów, które można wykorzystać na swój ślub i wesele a także przydatne linki. Mój e-mail: przewodnikslubny@gmail.com Serdecznie zapraszam

Gość gumcia
Jeśli nadal jesteś zainteresowana kupnem sukni pisz na maila,wyślę zdjęcia

Gość paassssssssssss
23:00 hihioho - to ze jesteś gruba i żaden cie nie chce to już nie nasz problem. I tobie nawet pukanie w łeb nie pomoże jak nie masz mózgu tylko fistaszka

jeszcze raz. Jesli autorka nadal szuka sukni w tym rozmiarze, własnie na 170. Moze niech poda jakis namiar na siebie. :)