Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jar222

praca licencjacka

Polecane posty

witam, mam kilka pytan czy jesli zmieniam tekst z ksiazki na wlasny(szyk zdania wyrazy itp sens pozostaje ten sam) musze robic przypis, jesli w pracy uzywam jakiegos fragmentu z ksiazki musze oprocz przypisu dac cudzysłów i czy kazde swoje przymyslenia musze potwierdzic jakims fragmentem z ksiazki pozdr

Gość Yattleya
heh widze ze macie do dupy promotora ze wam tego nie pwoeidzial cala praca ma byc ''przypisowa'' jak cos zmieniasz-przypis jak nie -przypis i cudzyslow

Gość kkkiiikkkaaa
Przypis powinien być po każdym akapicie, bo niby skąd wzięłaś informacje, które w nim zawarłaś? Prace licencjackie i magisterskie to prace odtwórcze, pisząc je bazujesz na książkach innych osób. Dopiero w pracy doktorskiej znajdują się własne przemyślenia.

Gość dsfhajklf
a moja promotorka powiedziala ze jak cos zmieniamy(szyk zdani, pizemy cos innymi slowami) to nie ma przypisu. Troche to dziwne, ale trzeba robic jak mowi.

musi być przypis skąd to było brane, no a jeśli słowo w słowo się spisuję to ma być cytat i tyle

Gość gość
Profesjonalna pomoc przy pisaniu prac magisterskich, licencjackich, zaliczeniowych i doktoratów. Głównym obszarem mojej wiedzy są kierunki ekonomiczne: Ekonomia, Szeroko rozumiane Finanse, Stosunki Gospodarczej, Handel Zagraniczny, Analiza Ekonomiczna i Finansowa, Zadania z rachunkowości finansowej, zarządczej, Rachunek kosztów, Marketing i Zarządzanie. Na co dzień jestem analitykiem finansowym w sp. z o.o. i szkoleniowcem z zakresu zarządzania finansami i audytem. Każdą pracę piszę indywidualnie, od początku do końca sam zgodnie z sztuka pisarską prac dyplomowych. Jako profesjonalista zapewniam gwarancje jakości, nigdy nie podejmuję się zleceń z dziedzin, z których nie jestem ekspertem. Współpraca ze mną to gwarancja solidnie wykonanej pracy stały, miły kontakt, konsultacje, dyskrecja i profesjonalizm. Tomasz Romanowski dobrapraca33@o2.pl

Gość gość
"nigdy nie podejmuję się zleceń z dziedzin, z których nie jestem ekspertem" I się wypierasz napisania prostej pracy humanistycznej, bo nie jesteś ekspertem?