Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jaakie dhgbjf

Jakiego laptopa polecacie w cenie 2,5-3,5 tys zł?

Polecane posty

Gość Jaakie dhgbjf

Do codziennego użytkowania : internetu , oglądania filmów HD , pracy biurowej , troche grafiki ,ale to amatorsko więc to chyba nie ma większego znaczenia. Dla kobiety ,więc ładny przy okazji ;)

no pełno tego się znajdzie na allegro, cena dosyć wysoka także nie będzie problemu ze sprzętem, polecam jakieś lapki dela

Gość Cycu z rozpora
kupuj tylko na allegro chyba że chcesz na raty to już w sklepie musisz

tez mam zamiar kupic sobie laptopa tak do 2,5 tys potrzebny mi do internetu tylko. no ewentualnie do ogladania seriali na ipli czy vod albo jakies filmy ale rozwazam tez kupienie netbooka.

czemu TYLKO na allegro?? ja myslalam zeby kupic w czyms takim jak saturn, media markt, media expert...

zawsze myslalam ze najlepsze sa acery i asusy ale kiedys gdzies czytalam opinie i prawie wszyscy pisali ze one wlasnie sa najgorsze i odradzali je...

Gość Ups...............
Też chcę kupić laptopa i wybrałam ASUS lub TOSHIBA byłam dzisiaj w sferisie i vobisie i może w na dniach któregoś kupię.

Gość Jaakie dhgbjf
Właśnie z tego co czytałam Acery są świetnie i w całkiem dobrej cenie , jednak wizualnie mi się nie podobają:/ Asusy ok ,ale podobno się grzeja bardzo , co widzę choćby po swoim starym Asusie.A to ważne ,żeby cicho chodził i sie nie nagrzewał za bardzo. Zastanawiałam się nad kupnem MacBooka,ale musiałabym troche dołożyć a sprzętowo wydają się gorsze niż inne w podobnej cenie. Jak myślicie? Sama już nie wiem..

Gość gn gfxgz
hp to sie nagrzewaja a nie asusy :P chyba nie ktos nie potrafi sie poslugiwac lapkiem... polecam asusa, della, oze hp byle nie pavilion

Gość kgjg
macbooki tylko kupują snobistyczne zje by, acery teraz już są całkiem ładne, kupił bym najtańszego z 2 lata gwar, czyli może być jakiś acer, jak go szlag po gwar trafi nie bedzie ci tak żal, z dobrych marek to Del Toshiba Samsung Sony Lenovo reszta to ogólnie szmelc

Gość Jaakie dhgbjf
Niestety mój się nagrzewa :P Ale stary juz jest ;)

Gość gn gfxgz
lenovo nie warto, ideapady maja fatalny serwis (ten sam co paviliony) pomijam fakt ze i tak wiekszosc ma to samo w sobie :D sonka i samsung moga byc

Gość kgjg
jak cie stac to kupuj, ja bym nie dał za lapka wiecej niz 1700-2000zł

Gość Jaakie dhgbjf
Nie chce wyrzucać pieniędzy ,ale zależy mi na dobrym sprzęcie jednak. Napisałam co jest dla mnie ważne , jeśli za 1700zł można mieć takiego laptopa to chętnie..:P

Gość Jaakie dhgbjf
Ale brzydki :P Ech faceci..

Gość kgjg
piękny:), dell nieźle wypasiony, procek, głośniki no i duży jest ekran, jak Ci sie podoba to kupuj, ja tylko napisałem co ja bym zrobił, mnie do szczęścia nie jest wiele potrzebne:)

Gość hapek
a co powiecie na HP Pavilon dv7? Jest dośc wypasiony no i wizualnie okChodzi mi o to czy są bezawaryjne i czy dobrze chodzą

Gość Jaakie dhgbjf
Nie znam sie za bardzo ,ale jakoś nie mam zaufania do HP.

Gość nowageneracja
polecam ci laptopy sony vaio świetna gwarancja i wogole git ;)

Gość Ups...............
Ten Asus nie jest zły przynajmniej matowa obudowa co jak dla mnie jest na +,błyszczący ładnie wygląda ale paskudnie wyglądają odbite ślady palców dzisiaj byłam a RTVeuroAGD i widziałam jak one wyglądają, pełno śladów po palcach. :-(

Gość linki do swiakuw jehowy
w asusach szybko matryca sie psuje jak bendziesz asusa brała to przedłuż gwarancje bo u moich kolezanek to po 2 letniej gwarancji te laptopy psuły sie

Gość Jaakie dhgbjf
Właśnie co do matrycy się zgadzam , u mnie już po kilku miesiącach padła w poprzednim laptopie.A co myslicie o tych Dellach?

Gość dfgvDFD
ludzie, a czy ktos z was wie, ze martyce robi 3 czy 4 producentow na swiecie...? i w kazdym lapku sa wlasciciwe te same martyce?:o asusy sa ok, uzytkwalam juz kilka (nie swoich, kilkuletnich) a ost kupilam wlasnego i jest ok, poza tym asus prdukuje wiekszosc pdozespolow dla innych producentow. dell ost podupadl bo mial problemy finansowe juz nie jest taka potega jak keidys.