Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kocham rowery

hej, pomozcie mi swoimi myslami, radami, spojrzeniem na swiat skumac,ze

Polecane posty

Gość kocham rowery

juz czas zbeym uwierzyla w siebie. ciagle wydaje mi sie, ze musze sie jakos okreslic, ze zawsze musze wpisywac sie w jakies ramki, przedzialy,a przeciez po prostu kazdy jest inny i moge byc jednoczensie niesmiala, ale ciekawa swiata, lubic rocka, ale nie nosic sie jak typowa rockmenka, lubic muzyke rockowa, polska ale nie miec ulubionego wykonawcy, wright?

Gość kameleonkaa
Wyrzuć ze swojego słownika słowo MUSZĘ. Zamień je na CHCĘ. I wtedy wszystko będzie łatwiejsze.

żyj sobie tak jak ci się podoba i nikt nie będzie miał prawa się do Ciebie przyczepić, bądź po prostu sobą

Gość kocham rowery
zamienic chce na musze? czy to nieutrudnia zycia? i nie sprawia, ze robi sie obowiazkiem? zalezy mi na byciu nawet ta niesmiala, ale pewna siebie, rozumiecie co mam na mysli?zeby nie wstydzic sie tego co mowie, jak mowie, jak sie zachowuje-bo nie robie nic zlego, byc kurwa soba:O a nie te zawstydzone usmiechy, brak werwy, sily, charakteru.

Gość kocham rowery
a sorry, wlasnie mowisz odwrotnie niz poczatkowo przeczytalalam;)

Gość Veni Vidi Srachi
Trzeba mieć wewnętrzną siłę i odrzucić przejmowanie się ocenami innych ludzi.

Gość kocham rowery
albo wydaje mi sie, ze jelsi bede cieta, zlosliwa, to bede ciekawa, jasne, jestem czasami cieta, ale w wiekszosci sytuacji, zgrywam sie, bo nie chce uchodzic za slaba, niemsiala, zagubiona. a moze po prostu taka byc? nie udawac, ze cos jest dla mnie oniesmielajace itp?dlaczego tak ciezko byc mi delikatna? chyba boje sie, ze delikatna, zywkla oznacza nudna, ze zawstydzanie sie nie jest zbyt porzadane w tych czasach. powinnam miec odpowiedz na kzde pytanie, na kazda uwage.

Gość jklog
nnb

Gość ja ci dam radee
Po pierwsze i NAJWAZNIEJSZE co pozwoli Ci troche przyjrzec samej sobie i co jest fundamentem do jakichkolwiek zmian to OLAC TOTALNIE opinie, slowa, innych, ludzi w kolo, a to jest mozliwe! Tylko musisz sie raz przelamac, a pozniej bedzie lepiej, a po drugie SZUKAJ sily w sobie! nigdzie dookola, nie u innych, w slowach, we wsparciu innych, tylko wlasnie w SOBIE!

Gość kocham rowery
dzieki;) ale jednak nie chcialabym byc outsiderem, dziwaczka, tylko normalna dziewczyna z wlasnym zdaniem, a nie bojaca sie podjac decyzji. dzieki, prauje nad soba juz tyle lat a nadal nie moge osiagnac tego co chce:)

Gość kocham rowery
hej, mamy dzis nowy dzien, nowy tydzien, zaczynam ponownie walke o wprowadzenie nowego sposobu myslenia, mam nadzieje, ze sie zakorzeni;)

Gość jesteś typowym nieudacznikiem
nie wiesz czego chcesz choć byś nie wiem jak sie starała to nic nie zmienisz nic nie osiągniesz takie sa realia nie wszyscy rodzą sie aby odnieś sukces a w zyciu w cale o to nie chodzi

Gość kocham rowery
pierdzielisz. dzis mialam super dzien, zero cisnienia:)