Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PrzyKawie01

POTRZEBUJE SCHUDNĄC 20 KG!!!!!!!!BRAK MOTYWACJI

Polecane posty

Gość dsaeewwwsss
nie boli? to jestes w błędzie bolało mnie to równie mocno. wiesz, ja widze ze miedzy nami różnica jest taka że ja chciałam schudnąc zawzielam się i schudlam a ty tylko potrafisz się użalac nad sobą a nic nie robisz i w ten sposób nie schudniesz. ja tez na początku myślalam, że będzie strasznie ciężko, że nie dam rady. jak zaczelam to ciągle chodziłam zła bo byłam głodna i zmeczona ale jak po 2 tygodniach stanełam na wage to miałam 2,5 kg mniej. tak mnie to zmotywowało ze chciałam jeszcze i jeszcze. polubiłam cwiczenia polubilam miec pusty żołądek. teraz wręcz nienawidze byc najedzona.

Hej, czy ty aby się zbytnio nad sobą nie użalasz, przecież wystarczy jeśc połowę mniej niż jesz zrezygnować z fast foodów, które mimo, że narzekasz na brak kasy, a tanie nie są wcinasz, nie jeść po 17, 18 i chudniesz, co do ruchu wystarczy, że zaczniesz biegać, ćwiczyć zwykłe brzuszki i chudniesz wiem coś o tym od stycznia do teraz schudłam 6 kilo cudów nie ma bierz się za siebie.

Hej, czy ty aby się zbytnio nad sobą nie użalasz, przecież wystarczy jeśc połowę mniej niż jesz zrezygnować z fast foodów, które mimo, że narzekasz na brak kasy, a tanie nie są wcinasz, nie jeść po 17, 18 i chudniesz, co do ruchu wystarczy, że zaczniesz biegać, ćwiczyć zwykłe brzuszki i chudniesz wiem coś o tym od stycznia do teraz schudłam 6 kilo cudów nie ma bierz się za siebie.

Gość no wiesz co????
piszesz ze nie stac cie na fitness ale stac cie na slodycze i fast foody? ja w ciagu miesiaca place za karnet 73 zlote, dwa razy w tyg aero i joga. A ty na pewno wydajesz tyle na zarcie, wiec nie gledz ze cie nie stac

niestet, mój chłopak również lubi fast- foody tylko że on moze jeśc tonami i dalej będzie szczupły:O więc często mnie zabiera, pracuje, sporo zarabia więc to nie problem ;( a ja ulegam, ba nawet czasem mam ochotę i sama go ciągnę :O

Gość no wiesz co????
no to dalej badz spasiona i nie narzekaj? najwyrazniej pochloniecie fasto fooda jest dla ciebie wazniejsze, to w ogolw ni powiinas zakladac tego tematu, bo faktycznie tylko na gadaniu i biadoleniu chyba chcesz skonczyc. Dziewczyno - jestes gruba. Nie chcesz byc gruba? zacznij dzialac. tyle w temacie

Gość dsaeewwwsss
ja pierdole, idę stąd. pisałam bo chciałam pomóc ale ja cie czytam to aż ręce opadaja. bo chłopak ją zabiera na frytki, bo nie ma rowerka blablalbalblabla:O Jak nie chcesz ruszyc dupy to paś się dalej 🖐️

Gość Monia z trn
na razie masz złe podejście. teraz jesteś zła, załamana. kiedyś przyjdzie taki dzień, że nie załapiesz depresji tylko po prostu powiesz sobie dość i z uśmiechem na twarzy rozpoczniesz dietę. ja tak przynajmniej miałam. mam nadzieję, że motywację znajdziesz już wkrótce :)

Gość tak,
autorko, ważysz 68 przy 16o cm?, to ja troche więcej przy 162 i też przydało by mi się schudnąć i czuje że musze sie zmotywować, ale nie o tym chciałam pisać. kiedyś pracowałam na zmiany-12 godzin , więc nie dojadałam, czasami nawet dwie nocki po kolei zasuwałam, po powrocie do domu zjadałam co było, za to wieczorem, no chyba że szłam do pracy-codziennie, niech te 15 min ćwiczyłam: brzuszki, skłony rowerek(nogami), itp.efekt był taki, że na pocz. 1 ciąży ważyłam 53kg, a też mieszkam na wsi i zero siłowni, tylko błotko. myślę, że wystarczy trochę samozaparcia, a nie tylko użalanie się. zamykaj się więc w pokoju i ćwiczyć, ćwiczyć....dużo ćwiczeń na mięsnie brzucha...

Też walczę z wagą. Mój sposób na zrzucenie nadmiaru szczęścia. 5 posiłków o w miarę niezmienionych porach.( nie robię problemu jak zjem poł godziny później.) i ćwiczenia po godzinie 3 razy w tygodniu, wszystko jedno jakie. Czy nordik, skakanie na skakance + inne. Muszę mieć do spalenia kalorii ponad godzinę ćwiczeń. patrzę na to co jem. żegnajcie sosy + ziemniaki itd. ale to na 100 prc. wiesz :) Wyjatkiem jest niedziela. Są słodycze i czasami fast food. Ale wierz mi jak ograniczasz jedzenie przez cały tydzień to potem szkoda Ci zaprzepaścić efektów i odpuszczasz śmieciowe jedzenie. Pozdrawiam

Gość trener28
Witam jestem trenerem personalnym i dietetykiem z 8 letnim stazem , pomagam w chudnieciu , zdrowo smacznie a przede wszystkim skutecznie bez ponownego powrotu do wagi . Pozdrawiam i zachecam do wspolpracy .

Gość trener28
Witam jestem trenerem personalnym i dietetykiem z 8 letnim stazem , pomagam w chudnieciu , zdrowo smacznie a przede wszystkim skutecznie bez ponownego powrotu do wagi . Pozdrawiam i zachecam do wspolpracy .