Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PrzyKawie01

POTRZEBUJE SCHUDNĄC 20 KG!!!!!!!!BRAK MOTYWACJI

Polecane posty

Gość PrzyKawie01

kobietki czy którejś z Was się to udało ???? już wiosna się zbliża, a ja nie chcę znowu kryc się pod szerokimi swetrami :O nie stac mnie póki co na żaden fitness, mam słabosc do fast - foodów i słodyczy, to jakaś paranojaaa a mam dopiero 20 lat!

Gość PrzyKawie01
a że jestem niska ( 160cm ) to wygląda to obrzydliwie, ostatnie 2 lata to nagły wzrost wagi, tyle razy podjęte jakieś diety, które spełzły na niczym, boze to jakaś obsesja :O zero wsparcia w domu itp tylko dopierdalanie jak wyglądam!!! czemu ja nie mam motywacji!

Gość jak brak motywacji to nie
chudnij. Może uda ci się pobić rekord Guinessa? Zawsze trochę kaski na żarcie wpadnie...

Gość kameleonkaa
To co ty jeszcze robisz na życiu uczuciowym? Zmień kierunek na Diety - znajdź swoją dietę, przyłącz sie do dziewczyn i chudnijcie razem. I pogadasz, i wsparcie otrzymasz. Dasz radę:))

Gość PrzyKawie01
nie chce słuchac jakichś chamskich "rad " nic nie wnoszących, nie tak łatwo jest się zmotywowac i to nie chodzi tylko o kwestię zrzucenia kg

Gość PrzyKawie01
no chodzi o to, że na dietach jest mały odzew, na uczuciowym jest spory i nie wierzę, że każda tutaj jest super szczupła i nigdy nie walczyła z nadwagą

Gość PrzyKawie01
no mam, staram się byc silna, ale niestety lubię MC i KFC, ciężko jest mi sobie odmówic :O

nie licz na wsparcie bliskich domownikow. skoro Ty jestes na diecie oni nagle nie musza przestac jesc, tego, czego Ty nie mozesz. to Ty musisz chciec i to od ciebie tylko zalezy czy osiagniesz sukces

To masz wybór ,albo sobie odmówisz ,albo będziesz taka jak jestes ,albo jeszcze grubsza

Gość PrzyKawie01
ale nie chodzi mi o wsparcie domowników w postaci tego, że oni też przejdą na dietę :O tylko jest tak, że mnie wyśmiewaja ze i tak nie schudne i tak będe gruba i tak wyglądam jak wieprz. :O jestem i zawsze byłam ładną, atrakcyjna dziewczyną tylko te kg ostatnio coraz bardziej mi przeszkadzają

i nie musisz miec kasy aby mic ruch - najtansze jest bieganie lub spacery - to nic nei kosztuje

Gość dsaeewwwsss
ja schudłam 26 kg w 7 miesięcy. z 82 na 56kg a ty ile ważysz???

tak, tylko ja nie mieszkam w mieście, że moge isc do parku pobiegac czy ggdzies:O mieszkam na wsi, jak wyjdę z domu to topię się w błocie, każda lesna droga jest teraz jednym wielkim bagnem, natomiast moja okolica- droga najbliższa prowadzi pod górę ze 2 km.. cięzko jest tak biegac.. prawda?? lepiej po po prostym odcinku biegac truchtem niż po 50 m pod górę paśc:O

to po im mowisz, ze starasz sie schudnac, po prostu wybierz diete i stosuj jej zasady

ja waże 68 przy 160 cm :O pamiętam jak było ponad 50 troszkę :O jak Ci się to udało????

to zostaja spacery albo cwiczenia w domu, samotnie - tez sie da

Gość dsaeewwwsss
udało mi się bo jestem wytrwała i mam silną wole. też uwielbiałam fast foody i słodycze, ale rzucilam to bo nie będę chodzic jak jakiś grubas. teraz cwiczę co dzien bo tak to polubiłam że dzień bez cwiczen to dzień stracony:) i dalej chudne. teraz mam 56 a mam zamiar dojsc do 52/53 kg, a mam 170cm wzrostu. ja wole byc zajebistą laską niż grubym pasztetem. teraz twój wybór

Gość beata w spodniach
ja od jutra zaczynam Ducana:) drugie podejście robię ostatnio wytrzymałam dwa tygodnie/2,5kg zrzuciłam/ jestem nastawiona pozytywnie :) może autorko się przyłączysz,poczytaj czy to dla Ciebie:)

no wiadomo, że również chce schudnąc, ale jak to zrobiłas??? po prostu odrzuciłaś fast -foody, słodycze i zaczęłaś cwiczyc???

Gość MIAO MIU MIU
wio na sportowe forum dyskusyjne zadne dukany i inne odchudzanie łopatologicznie: http://www.sfd.pl/Odchudzanie_%C5%81opatologicznie,_czyli_odpowiedzi_na_najcz%C4%99%C5%9Bciej__zadawane_przez_kobiety-t585708.html przeczytaj, ogladnij zdjęcia, otwórz oczy co do procesu odchudzania jesli zdjecia martuccy Cie nie motywuja to ja nie wiem co cie moze zmotywowac

juz mam dosc, w kolejne spodnie sie nsie mieszcze, nie mam co za tym zadupiu robic, gnije przed kompem, wyjde z psem to wroce po pas w błocie :O juz mam dosc, naprawde .. wiem, ze ludzie maja duzo wieksze problemy, ale dla mnie to jest masakra, to pogłębia moją depresje

Gość MIAO MIU MIU
http://www.sfd.pl/Odchudzanie_%C5%81opatologi cznie,_czyli_odpowiedzi_na_najcz%C4%99%C5%9Bciej__zadawane_pr zez_kobiety-t585708.html

Gość dsaeewwwsss
początkowo odrzuciłam słodycze, ciasta fast foody, po kilku dniach zrezygnowalam z kolacji, pozniej zaczełam odrzucac kolejne rzeczy typu ziemniaki, makarony i tak po kolei. od razu cięzko jest ze wszystkiego zrezygnowac więc robiłam to stopniowo. po kilku tygodniach jadłam już tylko zdrowe rzeczy. warzywa nabiał owoce, ciemny chleb. cwczenia najróżniejsze 2-3 godziny dziennie. aha i 3 litry wody dziennie nic innego nie piłam tylko wode

Gość MIAO MIU MIU
skopiuj, wklej w pasek adresów, i usun spacje po łopatologicznie, te przed przecinkiem

patrzę na to forum, naprawdę zdjęci tej dziewczyny to szok, nie tylko schudła ale wyrzeźbiła sobie sylwetkę !