Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nomi333

14 lutego - walę drinki

Polecane posty

NaTaSpasoOla czujesz się nie spełniona to zmień faceta ja rozstałam sie jakiś czas temu z chłopakiem po ponad 7 latach jest ciężko,ale wierzę ,ze kiedyś kogoś znajdę kto mnie doceni i będę czuła się kochana i nie spełniona mogłam to zrobić szybciej

Gość @ co mi t@m
Nie warto tracić czasu na ,,byle" kogo, bo możemy przegapić tego/tą jedynego. A ja parę godzin temu walnęłam głupola:( Napisał, że mimo wszystko pamięta i przytula, a ja zamiast to zignorować, odpisałam żeby się cmoknął w swoją włochatą d....ę :(

Gość @ co mi t@m
Jakby co to jestem rozwódką frustracie :) więc staropanieństwo mi nie grozi :) Małżeństwo też nie,na szczęście:)

Gość Asia z Pierdziszewa Małego
I ja i ja i ja tez sie dołączę. Niby sama nie jestem ale dzis samotna Był wczoraj ale nie mógł zostac ,sprawy do załatwienia jak ktos napisał niby głupie to świeto ,niby nic a jednak smutno samemu złożył mi życzenia przez telefon-wszystkiego najlepszego kochanie w dniu walentynek no ku...wa to nie urodziny ani imieniny a może ja opacznie to odbieram sama nie wiem teraz śpi zmeczony a ja upijam sie powoli z Wami

a co mi tam jak dla mnie odpowiedzi udzielilas pierwszorzednej smieje sie w glos tez mam za soba malzenstwo i kolejne mi nie grozi przybij zatem piatke 👋

Gość @ co mi t@m
Słuszne to i sprawiedliwe :) Angeliko .

Gość @ co mi t@m
Przybijam:)

Gość anonimowodziś
ja też chyba zaraz coś walnę...Wasze zdrowie :)

To tylko jedno z kolejnych wymyślonych świąt. Jakos nie odczuwam go w ogole dzisiaj ;) Ci samotni niech pomyślą ze za kilka dni już mogą nie być samotni, a ci co są z kimś niech mówią otwarcie o tym co czuja...

nie łamie sie wcale wrecz przeciwnie miałam dzis całkiem miły dzień to zbyt błahe zeby mnie złamac albo zdołowac

Gość anonimowodziś
ja nie jestem samotna, ale jakoś dziś mi z moim nie wyszło...

Gość @ co mi t@m
Ale ta różowa i czerwona oprawa tego święta doprowadza do szaleństwa :) To zbrodnia przeciwko dobremu smakowi i estetyce :) Idziesz sobie ulicą a tu czerwone sreduszka, pieprzo... amorek,który jak na złość celuje w Twoją stronę...Tragedia :):):) A gdzie poradniki jak nie dać się złapać w ,,pułapkę" po raz kolejny?! Gdzie anioły strzegące przed kolejną wtopą?!

Gość a zdajecie sobie sprawe
z tego ze w wiekszości jesteście same bo jesteście...brzydkie i grube ? faceci to wzrokowcy więc skoro jesteście same to same sobie odpowiedzcie :classic_cool: P.S. Nie warto schudnąć ?

@ co mi t@m nie podchodź tak pesymistycznie, nie każdy facet jest taki sam :) Mi tez dziś nie wyszło;/

Nikt człowieka przed tym nie obroni, zadna rada czy poradnik ,słowa matki czy przyjaciół są na nic. Jak sie człek nie przekona sam na własnej skórze to nie zrozumie U mnie juz taki co kwiatki sratki dawał walentynki celebrował prezenty przynosił po 10 latach sie okazał, że prezety podwójnie były kupowane (praktyczny był szalenie) spuściłam juz go dawno w kanał razem z kochanką, juz to "ogarniam" :D

Wiecie co mnie wkurza ,ze ktoś pisze,że jest samotny bo mnie ma faceta czy kobiety ja nie jestem samotna tylko nie mam faceta do samotności mi daleko mam przyjaciół więc słowo samotność jest dla mnie dziwne zastanawiam sie nad 5 drinkiem ale jutro do pracy :O:O

Jeżeli facet jest tępy to faktycznie najważniejsze jest to jak kobieta wyglada Śmieszni jesteście z ta swoja teoria-wzrokowcy. Idioci nie umiejacy znaleść lepszego wytlumaczenia dla swojego niedorozwoju emocjonalnego.

Gość anonimowodziś
ja otwieram 3cie piwo zaraz, na takie smutki mnie bierze, że sama ze sobą nie wytrzymuję...

Gość @ co mi t@m
Angeliko. Ja jestem realistką:) Nie chcę miłości, zobowiązań, rozczarowań i czort wie czego jeszcze. Każdego faceta, który chciał być ze mną informowałam o tym,,,, żadnych zobowiązań. Ale to pobożne życzenie, bo faceci chcą mieć swoją własność i tyle. Nie jestem sfrustrowana czy rozgoryczona ;) chcę być po prostu sobą i mieć siebie dla siebie. Ktoś tu słusznie zauważył, że traci się ileś tam lat na związek , ja już swoje straciłam i więcej nie chcę tracić. :)

Gość thaisse80
Przylaczam sie. Moj romantyczny wieczor skonczyl sie na bawieniu 10 miesiecznej corci ktora postanowila zamiast isc spac spedzic ten czas z nami. uwaga oczywiscie musi byc skupiona tylko na niej. ja juz wysiadam a nawet nie moge sie napic bo karmie jeszcze piersia.

angel from hell zdecydowan ie masz racje to, że sie nie ma faceta czy kobiety nie oznacza samotności, jest sie samemu ale nie oznacza to samotności a 24 lata to tylko pozazdrościć, piekny wiek achhhhhhh życie przed tobą, wszystko przed tobą

Gość anonimowodziś
angel- to dopiero pewnie ćwiartkę wypiłaś, wstaniesz :D