Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nomi333

14 lutego - walę drinki

Polecane posty

Gość anonimowodziś
Agnieszka- mnie po 4,5 , ale na 3 miesiące przed ślubem.

Gość @ co mi t@m
Zostawiona Agnieszka... bo to zły facet był:) To jego strata a Twój zysk! Kto wie czy za kolejnym rogiem nie czyha na Ciebie ta prawdziwa miłość?! :)

Gość @ co mi t@m
Ha:) oby jutro wyszło nam na zdrowie :)Właśnie mi się przypomniało,że mam ci ja słabą głowę:) A w butelce zaraz dno widać:) ale za to jak mi wesołoooo się robi :)

Gość Asia z Pierdziszewa Małego
ja kończę wino :D jeśli odszedł do innej to udowodnił tym samym, że nie był wart funta kłaków należy sie cieszyć a nie płakać, oszczędził czasu, dał szansę na lepszy bardziej wartościowy związek

Ja tam się czuję zajebiście kupię sobie psa mój ex nigdy by na to nie pozwolił bo to problem przecież oboje pracujemy pies by siedział sam w domu i tak sobie kurwa kupie bo kocham psy a nie mam :(

Angel zrobiłam dokładnie tak samo, jak juz sie wyprowadził przygarnęłam pieska, kocham psy a on sie nigdy nie godził. Też mi wesoło :D

Gość @ co mi t@m
Kiedy wreszcie odszedł mój, nie ścieliłam przez tydzień wyra:) w domu panował istny armagedon a ja szczerzyłam się do brudu :)

jak mój odszedl wziełam sobie laptopa do łóżka, słonecznik i papierosy jejku jaka ja byłam wtedy szcześliwa, nie mogłam sie nacieszyć

Gość @ co mi t@m
Spadam spać,zanim jeszcze na nogi wstanę:):):) Życzę Wszystkim miłego wieczorku, kolorowych snów i rześkiego poranku:) Trzymajcie się ciepło:)

co mi tam wzajemnie, miłej i spokojnej nocy i poranka baz głowy bolenia trzymaj się

Ja sobie kupię psa mogę sobie palić fajki do bólu nie muszę co dziennie obiadu robić słuchać chrapania jest trochę plusów

Gość @ co mi t@m
Heeeeeej:) Jak tam głowy i główki?! :) Moja ciut ciężkawa, ale da się żyć:) Miłego dnia życzę :) p.s. a może od czasu do czasu powtórka z wirtualnej knajpy i pogaduszek?! :)