Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hmmmmmhmmmm

Jesteście zadowoleni ze swoich pensji?

Polecane posty

Gość hmmmmmhmmmm

A jeśli nie - macie jakiś plan aby to zmienić, dorobić, jakoś się ogarnąć życiowo jeśli chodzi o pieniądze? Bo ja zadowolona nie jestem, pracę zmienię choć nie teraz ale kto wie ile będę zarabiać w następnej... Masakra :(

jako - tako ale w pracy nie tylko pensja jest ważna, przynajmniej dla mnie

Gość kkkiiikkkaaa
Ja jestem bardzo zadowolona, ale prowadzę działalność. Jak pracowałam w firmie na etat, to wiecznie mi było mało:)

to powiedz jeszcze, ile godzin dziennie poświęcasz pracy?

Gość mikex
Ja jestem średnio zadowolony ale jak mam czas to mogę troszkę dorobić czy przyhandlować na aukcjach i jakoś to się życie wtedy kręci http://ujek-dobra-rada.blogspot.com/

Gość warszawski policjanttt
nie jestem zadowolony zarabiam 2500 na reke a moi przełozeni zarabiaja 2-3 razy wiecej a np w ogóle nie znaja jezyków obcych

Gość warszawski policjanttt
ja znam biegle radziecki , troche mongolski

nie skacze z radosci ale te 2.5 pln starcza mi --najwazniejsza atmosfera w pracy -tak by szlo sie do niej na luzie i bez strachu :)-swoje zrobic i do domku .

Gość kkkiiikkkaaa
Co do pracy to bardzo różnie. Prowadze kursy i szkolenia oraz udzielam korepetycji, więc wszystko zależy od klientów. Bywały tygodnie, gdy miałam grafik zapełniony od rana do późnego wieczora, a były też takie, że miałam parę zajęc po południu i na tym koniec. Ale średnia to będą jakieś 3 godz. zajęc dziennie.

Gość za dwa dni mam wypłatę
i jak pomyślę, że będę musiała wziąć te chłapy pensji i widzieć uśmiech szefa, któremu wydaje się, że płaci mi w złotych sztabkach to mnie mdli :o

a to jeszcze są firmy, gdzie wyplate bierze się z rąk szefa? odkąd pracuję, mam przelewaną na konto, a to juz ladnych kilka lat...

Gość a no widzisz są, jak za
ćwieczka :o mało tego, co miesiąc są robione spotkania pracowników (choć wszyscy pracują osobno i nie mają ze sobą nic wspólnego), na których szef zapewnia jakie to nie czekają nas podwyżki w nast mcu, a potem znów się okazuje, że rzuca nam 600-700 zł :o:o Szukam nowej pracy.