Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tak sobie pytam

LATA 80-90 Co z nich pamiętacie?

Polecane posty

Gość tak sobie pytam

j.w.

Gość tak sobie pytam
a kto miał dobrze wtedy?

Gość ppooppo
życzliwość między ludźmi, moZna było polegać jeden na drugim, nie było zawiści, zazdrości, żebraków na ulicach, była praca, bezpłatna służba zdrowia, Ludzie się bawili - bo umieli, rodziny trzymały się razem......ehh, długo by wymieniać!!! Ale niestety to se ne wrati!!!!

Gość tak sobie pytam
tak żczliwości nie ma jak ktoś uśmiechnięty - to od razu frajer :(

byłam wtedy dzieckiem pamiętam dynastię nowy kolorowy telewizor lody bambino ciuchy spod lady wyjazd wieczorem by rano móc kupić płytki dużo tego ale wspominam z sentymentem

no i macie rację z tą życzliwością u nas na wsi każdy przed płotem miał ławeczkę wieczorami po pracy sąsiedzi się schodzili i rozmawiali a dziś tylko tv i komp szkoda

Gość Madmłazell
wcale nie bo i ja pamiętam żczliwych ludzi, wszstko było bardziej takie kolorowe, ludzie uśmiechnięci

Gość Madmłazell
tal ludzie niehallo bo teraz jest wyścig szczurów

fajnie było to lata mojego dziecinstwa gumy TURBO,DONALDY,2PROGRAMY TV,a teraz.....

:) 80-te... czas mojego dzieciństwa.. sobotnie wstawanie o 4-tej rano, żeby zdążyć kupić Dziennik ludowy z plakatem;) podkradanie butelek po mleku, żeby mieć 5 zł z rybakiem;) cytronetę;) oranżadki w proszku i draże mleczne;) i takie tam... długo by wymieniać:) 90-te... chyba najlepsze... wojsko, pierwsza praca;) pierwsza dziewczyna;) (na ero to jeszcze napiszę, że cnotę straciłem:D:D:D);), ślub. urodziny moich dzieci:), rozwód:(... i takie tam.... długo by wymieniać:)

taki temat rzuciliście aż się rozkleiłam żal tego co minęło nie mówiąc już o ludziach których już dziś nie ma a którzy byli częścią tamtego świata i naszego życia

Gość tak sobie pytam
majkaaa dziękuje :D

Gość miki maus
Świetne czasy moja pierwsza z normalnym zarostem kobieta wygolona tylko do porodu to bylo super

Gość tak sobie pytam
a po ile macie lat - ja 26

Gość tak sobie pytam
hmm to moze bojkot dzisiejszego ustroju ? :D

jestem za tylko nie wiem czy obyłabym się bez łazienki w domu i tym podobnym wszystko jest względne zależy z której strony patrzeć

Gość Peperoni
Życie towarzyskie kwitło! Spotykaliśmy się ze znajomymi bardzo często- w zależności ,kto co kupił ,to juz był powód do imprezowania.Pamiętam,że upiekłam tort z fasoli a smakował jak orzechowy.A ile emocji było jak wychodziło się na zabawę czy wesele-co ubrać,z czego uszyć,kto uszyje .jak ? Ach te piękne katalogi zagraniczne!To one służyły i podpowiadały jaka moda panuje w Europie.Ile wspomnień! Nie wszystko było wtedy złe! Najlepsza to była wtedy maja mlodość i fajnie się wspomina!

a przypomniały mi się jeszcze takie czarne twarde cukierki w metalowych puszkach u nas mówiło się na nie kopalniaki zupełnie nie wiem czemu może ktoś jeszcze je pamięta bo jak kiedyś pytałam mamę to nie wiedziała o które chodzi

Gość tak sobie pytam
katalogi burda