Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tak sobie pytam

LATA 80-90 Co z nich pamiętacie?

Polecane posty

Gość ajajajj 29
lata mojego dzieciństwa, Pamiętam ściany wyklejone plakatami idoli , zawsze chyba w "bravo" było bardzo dużo tych plakatów. Zespół New Kins on The Block. Orenżadki w proszkach, guma turbo, serial Dynastia, dwa programy w telewizji najpierw czarno byałym potem kolorowym, program dla dzieci tik tak. Kolonie z zakładu pracy rodziców. odtwarzacz na kasety jamnik a jeszcze wcześniej kasprzak. długo by wspominać..

Gość KOK amator
madmłazell , tak więc różnicy zapewne nie czujesz :D takie jak ty, były od początku świata :D

Gość Madmłazell
KOK kocham cie

Gość KOK amator
ale ja ? NIE ! :D

Gość Madmłazell
a niech sie wypowie ktos kto był w tym czasie młod ale juz dorosły, ciekawa jestem...

Gość Madmłazell
a jednak :*

nie lubiłam tego jako dziecko byłam dość dobrze zbudowana i ta świnka ..wydawało mi się że byłam do niej podobna hahahaaa a zajączka oglądałam na projektorze na ścianie i krecik ahojj

Gość KOK amator
madmłazel !!!! ja!!!! byłem dorosły ! a ty ? o której jutro lekcje zaczynasz?

Gość Madmłazell
o 22

Gość Madmłazell
a teraz ile masz lat 80?

Gość KOK amator
poczytaj dziecko :) metr wyżej :)

Gość Ja byłam dorosła .
W 90 miałam 18 lat :)

'90 kojarzą mi się z przyjaciółmi z dzieciństwa, pierwszą miłością i pierwszym buzi w usta (6 lat :classic_cool: zawsze byłam puszczalska :D:D:D), z wakacjami u babci, z obozami nad morzem (te pamietam dlatego, ze bardzo płakałam za mamą) oglądaniem "Na wariackich papierach" i "Opowieści z Narni", kąpaniem sie w jeszcze czystej rzece, prawie utonięciem, ze szkołą, grą w palanta, bolesnym upadkiem z drzewa, złamaną ręką w zimie, tańczeniem do Alan Parsons Project, Królem Lwem, z Juliszem Verne, z graniem na jakimś zdziadziałym Commodore, z sekcją zwłok zaby i cmentarzem zwierząt pod blokiem, z takimi sandałami na gumce :D z aktualnie 30letnim Mirkiem, który mnie nosił na barana całe lato chyba 1996 roku i chciałam bardzo wyjsć za niego za mąż ale on wolał Ulę, która była jego rówieśniczką 😭. Pamietam, ze wtedy wszyscy w klatce się znali i lubili, że mozna było liczyć na nich. Zostało tylko "dzien dobry". Fajnie było w sumie. Siedzieliśmy na drabinkach i żarliśmy Laysy i było jak być powinno. Spokojnie. :)

Gość Marzeniaaaa
Obudzisz się nagle przy śpiącej kobiecie Nie poznasz jej twarzy Opuścisz autobus, wolno wstąpisz w noc Przepłyniesz wielki, obcy ci plac Neony drogę ci pokażą tam, gdzie świetlisty gmach Otoczą cię zewsząd kolory i woń I nawet gwiazdy z ekranu A jedna z nich, naga pod futrem, da ci znak Lustrzana winda uniesie was Będziecie płynąć aż do nieba bram, aż na piętro Raj Ref. Victoria hotel, hotel twoich snów Tutaj jak w telewizorze Masz niebo i stereo raj Dziś twa szansa, możesz złapać ją sam Obudzisz się nagle przy śpiącej kobiecie Nie poznasz jej twarzy Opuścisz to miejsce i w szary wstąpisz dzień Postawisz kołnierz kurtki na wiatr Do pracy pierwsza zmiana będzie szła, pójdziesz z nimi w brzask

Gość Madmłazell
tak samo moja uwaga : teraz już nie ma dzieci na podwórkach prawie

Gość riaskzx
to były żywe lata no i zaraz przyszedl czas na feminizacje, kontrola sexu pedofilia, dziwkarstwo

Gość Madmłazell
wydaje mi się,że wiele się zmieniło