Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość madziaaa123451

Linia od pępka w dół

Polecane posty

Gość madziaaa123451

Witam, mam pytanie, właśnie skończyła mi się miesiączka i pojawiła na wzgórku łonowym (nie pod pępkiem, biegnie ona bardziej od końca do połowy wzgórka łonowego) i nie wiem co ona oznacza.. W ciąży nie jestem bo okres był, krew w nim była jaśniejsza niż zwykle i trwał o 1-2 dni krócej. Co to może być?

Gość może masz jakieś...
zaburzenia hormonalne

no yy ja myslę, że to jednak ciąża. Ten 'okres' to mi nie wyglądal na okres, skoro byl slaby, blady i trwal krocej. Czasem sie zdarza, że takie krwawienia w ciazy wystepuja jeszcze. Zrob test.

Gość madziaaa123451
Skąpy to on nie był bo krwawiłam i to mocno. W czasie okresu dużo ćwiczyłam więc może to od tego>

Gość madziaaa123451
..a żadnych innych objawów ciąży nie było typu wymioty, nudności, łaknienie, senność. Ta linia pojawiła się dopiero dzisiaj więc może to jednak nie ciąża?

Gość może masz jakieś...
linia nad pepkiem w ciązy nie pojawia się tak szybko,ja jestem w połowie 8 miesiąca i jeszcze jej nie mam, to dopiero wyskakuje miedzy 30-37 tyg ciązy

Gość może masz jakieś...
być może to jakies uczulenie ,odcisk, buzujące hormony po okresie

Gość madziaaa123451
U mnie w rodzinie dużo osób choruje na cukrzycę i wszelkiego typu uczulenia typu gluten. Może i u mnie się coś ujawnia?

Gość może masz jakieś...
byc może jest to genetyczne,jak ci to nie zejdzie poradz się kogoś w rodzinie jesli takie zaburzenia tez przechodzą albo zrób sobie takie podstawowe badania mocz,morfologie,

Gość madziaaa123451
Dziwna sprawa.. Ta linia zaczęłą znikać. Może dlatego, że ogoliłam się tam maszynką? Właśnie po ogoleniu mi się to pokazało a teraz spojrzałam i prawie jej nie widać..

Gość madziaaa123451
Ehhh jednak nie znika, ale z tego co widziałam to linie w ciąży są od pępka a ta linia leci od dołu do połowy wzgórka więc to chyba nie oznacza ciąży>