Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ninaaaaa

zaplace za zalatwienie dobrej pracy w zachodnim Londynie

Polecane posty

Gość ninaaaaa

jesli ktos jest w stanie zalatwic prace prosze o kontakt na email ninaole@onet.pl tylko powazne oferty

Gość radio 1
a dobra praca to jaka? dla jednych dobra praca to 3 'sprzatania' na domkach dziennie, a dla innych 1000 funtow na tydzien to malo

Gość ninaaaaa
3 sprzatania w domach prywatnych na dzien to dla mnie znaczy dobra ja naprawde serio napisalam i jestem w stanie zaplacic osobie ktora pomoze mi z praca w zach.Londynie

Gość a nie mozesz wejsc na londynek
.net i tam poszukac pracy - nie bedziesz musiala nikomu za nic placic.

Gość ninaaaaa
szukalam na londynku i sa tam oferty albo z agencji publicznych albo pisza oszusci i podaja wysoko platne numery albo sa oferty sprzatan czesto tylko part time gdzie na rozmowe w sprawie pracy zglasza sie 10 dziewczyn z czego 5 nie umie nawet wypelnic aplikacji i wlasnie polskie pracodawczynie wybieraja najczesciej te ktore ang. nie znaja dlaczego jest teraz tak ciezko o normalna prace w Londynie :-(, stracilam prace bylam bezposrednio zatrudniona u pracodawcy teraz nie moge nic znalezc jestem w stanie zaplacic komus kto moze zalatwic normalna prace jestem tutaj sama i nie moge sobie pozwolic na dluzsze bycie bezrobotna

pisz na forum danego kraju i tam zamieśc ogłosze nie kup[ie pracę, centralnie tak. Ja tak dawno temu zrobiłem w Danii i w tydzien super robota sie trafiła, co prawda gość zyczył sobie duzo ale warto było. Umowa tylko jedna może być, po dostaniu kontraktu i po 2 pensji miesięcznej zapłacisz, nie umawiaj sie inaczej, jak ktoś jest uczciwy to pójdzie na taki układ a jak nie to wiadomo, w kosmos polecisz :)

nie ma nic za darmo, pracując dla agencji pracy zedrą z nas wiele wiecej niż zapłacimy jednorazowo i praca bezpośrednio. Nalezy omijać pracodawców polaków turków