Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość reteter

czy jak facet pisze na sympati ze szuka kogos kto

Polecane posty

Gość reteter

szukam kogoś kto się lubi > przytulać i bliskość. to znaczy ze szuka po prostu seksu...Z doswiadczenia wiem ze tak ..

Gość tez chciałabym sie zakochac
pewnie tak ale chyba seks ci nie przeszkadza :)

Gość reteter
przeszkadza bo mi brakuje partnera zwiazku zaufania rozmow...partnerrstwa...a przytulania i bliskosci nie szukam jak koos pokovham to wtedy bede miala ochote sie przytulac i byc blisko ale na Boa nie szukam tego na sympatii!!:O

Gość Eleeene
A co Ty pies jestes ze musisz najpierw obwachac suke?

Gość lallitouu
no wiesz...jak sie z nim spotkasz to sie przekonasz! :D

Gość reteter
nie zamirzam sie spotykacz nim dla mnie jest to sprawa jasna

Gość lallitouu
ehhh...no ale jak z nim piszesz to juz wyczuwasz czego on szuka. jak ci pisze wprost szukam nieozobowiazujaco...itd to wisz jak jest. albo jak za bardzo "w tym kierunku" kieruje rozmowe, to wyczytujesz przeciez w rozmowie a jie z profilu... a jak a rozmowie jest wszystko ok no to sa 2 opcje, albo umie sie z tym kryc albo naprawde szuka zwiazku. i wtedy sie przekonasz live czy opcja 1 czy 2 :D

Gość reteter
dla mnie osoba ktora na sympati szuka bliskosci irzytulania jes skreslona.Tyle rzeczy mozna napisac szukam partnera zaufania rozmowy uczucia..Ale nie PRZYTULANIE I BLISKOSC jest kurwa najwazniejsza WSZEDZIE TE MISIE PRZYTULANKI>>>ZA ZA TYM KRYJE SIE SZUKANIE SEKSU moze potem uczucie przyjdzie a moze nie ..ale oni szukaja bliskosci najpierw...Brzydze sie takimi facetami co sie usprawiedliwiaja i ubieraja to ladne slowa.Wole jak mi wprost napisze ze szuka bzykania

Gość lallitouu
no dobrze.....ale raczej wielkiej milosci sie nie szuka tylko ona sama cie znajduje, wiec glupota by bylo pisac "szukam wielkiej milosci".....jak ja pisze szukam znajomosci, to tez nie szukam sexu a jak ktos tak mysli to sie przejedzie :D ale przeciez to jest to czego szukam nawet jesli brzmi niezobowiazujaco to tak nie jest, bo znajomosc moze ale nie musi sie rozwinac. i do lozka tez nie musze z nim wskakiwac..... naprawde siedzisz na tym portalu bo masz nadzieje ze bam napisze ci piekny madry i wspanialy facet ktory powie jedyne co mnie interesuje to wielka milosc i ozenek spotaksz sie ze mna? :D

Gość reteter
nie ale szukam faceta co szuka czegos innego niz przytulanie i bliskoc bo mialam mase takich sytuacji ze faceci nie czuli nic a sie kleili do mnie na pierwszych randkach nie znajac nazwiska mojego.Potem mi piszac ze jestem oziembla!!mialam tez mase sytuacji gdy bliskosc dalam a potem dowiadywalam sie ze facet spotyka sie z kims innym bo to jednak nie to!!Teraz wolalabym wiedziec ze ktos cos cuzje do mnie a nie sie pieprzy i tuli bo ma =nature taka..Dzis do jednej jutro do drugiejPewnie niewiadomo jak sie ulozy nikt gwarancji nie da ale jak ktos szuka blikosci to chyba sprawa jasna na co jest nastawiony przede wszytskim

Gość Karol88
Witam. Mylicie się myśląc że facetom zawsze tylko chodzi o sex bo jestem przykładem że tak nie jest. Dla mnie najwarzniejsza jest przyjaźń i relacje w związku. Może dla tego jestem sam :(

Gość Dla mnie to nieporozumienie
Nie pisze tego, by usprawiedliwiać facetów, bo sama mam dość trafiania na drani, którzy próbują mi wciskać kity, oby tylko się ze mną przespać, ale moim zdaniem w ogóle nie rozumiesz pojęcia bliskości. Ja jako kobieta też szukam bliskości, ale bliskość to nie seks, tylko po prostu synonim doskonałego porozumienia dwojga ludzi, świetnego rozumienia się, sczerości i zaufania, które pozwalają zbudować tę wspaniałą więź, której nie da się niczym innym zastąpić i do nieczego innego porównać, a która właśnie nazywa się bliskością.