Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niezbyt pokazny

12 cm dlugosci, 11 cm obwodu, czy wystarczy dla dziewicy ?

Polecane posty

Gość niezbyt pokazny

pytanie calkiem powazne na logike dziewica powinna byc waska to raz dwa, ze nigdy nie miala wiekszego wiec jej pochwa nie dostosowala sie do wiekszego penisa... a wiec czy penis o takich gabarytach jak w temacie wystarczy zeby seks byl dobry i bylo duze tarciie i ona miala duzo przyjemnosci ?

Gość Ka Pu Cyn Ka
ale masz krasnala hahahahahaha

Gość Kto wie.
Pochwa pod wpływem podniecenia rozciąga się. Jaką ma głębokość sama z siebie bez rozciągnięcia to się okaże. Część kobiet bez dotykania ścianki na końcu nie ma orgazmu, np. ja i jedna moja koleżanka też tak ma. Jak się jest podnieconą to jest to bardzo przyjemne. Jak nie dosięgniesz to nie będzie dobrze. Ja lubię takie co mają 17 cm, ale może twoja dziewczyna będzie inna. Czy dziewica czy nie to bez różnicy. Musisz szukać takiej co urodziła się z głębokością 10 cm, żeby była zadowolona. Jeśli chodzi o szerokość to dla wielu kobiet jest bardziej istotna niż długość, ale dla mnie nie. Ważne żeby sięgał do końca to dojdę. Lubię ciepło rozlewające się po macicy. Ale nie martw się, bo niektóre kobiety nie lubią tego co ja, więc dla nich może być plusem, że nie sięgasz.

Gość Kto wie.
Na pocieszenie dodam, że 11 cm obwodu dla mnie byłaby wystarczająca. Miałam przedmiot o obwodzie 10 cm do zaspakajania jak chłopaka nie było i dawałam radę nim się zaspokoić.

Kto wie. -> podniecenie sprawia że pochwa jest bardziej ukrwiona a nie ze się rozciąga bo co ja rozciągnie, powietrze? podczas podniecenia łatwiej się rozciąga jeśli penis jest większy niż pochwa

Gość ojejej - a cóż to się stało
że taki niewyrośnięty? Masz 10 lat? Może jeszcze urośnie...

Gość penis musi mieć minumum
15 cm długości i 14 cm obwodu by się nazywał penisem, a nie siusiakiem. I nie myśl, żeby brać sobie dziewicę, bo jej tylko spieprzysz wspomnienia z pierwszego razu. Daj jej zacząć z doświadczonym, chujnie obdarzonym chłopakiem. Niech coś ma z tego. A ty poszukaj po prostu partnerki wąskiej, której takie gabaryty w pełni wystarczą (świadomej tego, czyli dziewice odpadają raz jeszcze) i korzystaj z życia.

Gość krakowianka jedna
chłopie poczytaj fachową literature,a nie zadajesz takie pytania na forum gdzie panie chodzą do łożka z miarą i każdemu mierzą i jak nie ma minimum 17cm i 15 w obwodzie to już nie facet ja mam 39lat miałam kilku partnerów którzy mieli naprawde różne penisy i zawsze przeżywałam orgazm,a po drugie to masz jeszcze język i palce

Gość miłyy
chetnie zaprezentuje mojego slawek20011@interia.pl

Gość spokojnie takie wymiary
wystarczą:-) Ja miałam partnera z kolosem i zero przyjemności. teraz mam takiego jak u Ciebie i jest suuuuuper:-)

Gość Kto wie.
Levviatan właśnie o to mi chodziło, że jak jest większy to podczas podniecenia się rozciąga. Dlatego pisałam potem o tym, że to jaką ma sama z siebie wyjściową długość też jest istotne i jak dla niego to powinna mieć 10 cm.

Gość miłyyyy
kto wie a oceniła bys mojego

Nie jest problemem mała sikawka. Problemem jest to, że się człek tym zaczyna przejmować!;):classic_cool: Ja mam małego i nie przejmuję się tym. Sika, dzieci robi, on nie narzeka...:P

Gość miłyyyy
no ba oceniła bys mojego?

Gość 7878687687
Najważniejsze jest uczucie. Jak kocha, to wystarczą jej te twoje centymetry.

Gość niezbyt pokazny
Skoro tak piszecie, to może zamiast w cipkę, zaproponuję jej pierwszy stosunek analny ? tam podobno jest ciaśniej i może wtedy coś poczuje ?

Gość niezbyt pokazny
przepraszam, że tak puźno odpisuję ale dopiero wróciłem ze szkoły i mama kazała zjeść obiad, zanim mi dała podejśc do komputera.

Gość Informatyk :)))))
A co miałeś na obiad, że matka najpierw kazałą ci go zjeść zanim dała hasło do kompa ? Pewnie szpinak bleeeeeee

Gość gfgf
xx

Gość gość
mój ma 10 cm długości i tylko 9 cm obwodu i mam 20 lat

Gość gość
Ja mam 13 i 11 i dziewczyna nie narzeka. To forum nie jest za dobre do takich pytań, bo tu dużo trolli i przegrywów siedzi ;)

Gość gość
Masz problem z długością przyrodzenia. Przydaj się na coś. Wyjedź do Tajlandii, stań na ulicy. Daj zaspokojenie Tajom. Niech poznają zakamarki Twojego ciała. Zapewniam Cię - miłośnicy czekolady i kakao będą zadowoleni.