Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie mam kobietyy bo

Nie mam kobiety bo.... jestem owłosiony jak małpa

Polecane posty

Gość nie mam kobietyy bo

nogi ,tyłek ,rece jak goryl az wstyd wyjsc latem na ulice - dlatego nie wychodze

Gość mała góralka z Podhala
a ja znam wiele kobiet, które lubią owłosionych.... Jeśli Ci to nieodpowiada, wybierz sie na depilacje - np. laserową.

Gość ludzie to maja problemy
a co to za problem ? o depilacji nie slyszales? tylko do gladkeigo ciala trzeba miec ładne ciało :classic_cool:

Gość hehehehehheheheheeeee
mnie sie tacy poodbobaja, no moze poza owlosionym tylkiem;) i bron boze wlosow na plecach i ramionach. reszte zniose:)

Gość sfiksowałabym
mój facet tez jest zabardzo owłosiony, tak samo jak ty ma busz na nogach,tylku i dloniach,nie wspomne o tym że w ciągu dnia tak zarasta że powinien golic sie dwa razy ale to nie problem, masz chyba jakis kompleks, sa kobiety które lubią takich facetów, ja nigdy nie lubiałam aż mnie to odpychało ale u mojego faceta jest to poprostu sexowne, więc nie masz czym się przejmować

Gość ksss
a mnie by się to podobało bez przesady ;) jeżeli nie jest to dywan i nie masz włosów o długości 5 cm to nie jest źle ;) a jak nie to depilacja

Gość amatorka bearsów
ja tam bym cię schrupała, kręcą mnie duzi mocno owłosieni faceci, mógłbyś mieć nawet małą nadwagę... mniam:)

Gość gość
mój facet tez jest mega owłosiony.. doslownie jak małpka:) na początku było mi z tym dziwnie, zwracałam na to uwagę,ale teraz mam to gdzieś. nie,żebym lubiła specjalnie te włosy... ale jeśli jemu to nie przeszkadza i ma dystans do owlosienia. a ja jestem z nim za to,jaki jest:)

Gość gość
I koniecznie dużą palą musi być:D

Gość gość
Jak nie jesteś rudy, to spoko. No na głowie rude pióra mi się podobają ale wszędzie indziej są okropne.

Gość gość
uwielbiam ..najlepiej jak czarne byleby nie bląd