Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sekret of moi

szef mojego meza

Polecane posty

Gość sekret of moi

oszalalam chyba, mam super meza, bardzo przystojny, seksowny, kocha mnie niezmiernie i niezmiennie od 12 lat, omalze ideal po prostu. a ja glupia stracilam rozum dla jego szefa, czlowieka niegrzecznego, niekulturalnego, duzo mniej atrakcyjnego fizycznie. nie wiem dlaczego, nawet go nie lubie jako czlowieka, ale niesamowicie na mnie dziala fizycznie, do tego stopnia, ze prawie co noc snie o nas razem. poczucie winy psuje moje relacje z mezem, jak sie z tego wyleczyc? poradzcie co robic, jak smarkula jakas

Gość sekret of moi
nikt nie ma rady co robic w takiej sytuacji?

powiedz mezowi ze masz taka fantazje on - szef, ty- sekretarka i zgubiony pod biurkiem zszywacz szukajcie az znajdziecie

Gość lady law
nie mow nic mezowi. to minie z czasem, a nie warto psuc relacji skoro jestes w dobrym zwiazku:) pomysl co zrobilabys gdyby Twój mąż powiedziałby o fantazjach z Twoją szefowa, gotowa bylabys zabic:P "im mniej wiesz tym lepiej śpisz"

Gość sekret of moi
jest to jakis pomysl, ale nie sadze, ze sie uda. wiadomo, ze meza nie zdradze, chodzi mi tylko o to, jak sobie obrzydzic tego jego szefa, juz probowalam wyobrazac go sobie w roznych nieatrakcyjnych sytuacjach, ale to nie pomaga. jak tylko widze sie z nim przez sekunde to az sie robie czerwona z tego wszystkiego unikam go jak ognia, on mnie tez