Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

la_vie25

Lato bez cellulitis!!!!! Kto tego chce prosze wejść

Polecane posty

Która z dziewczyn chce się także pozbyć tego świństwa? Ja postanowiłam, że w czerwcu już nie będę mieć tego cholerstwa na udach Napiszcie coś o sobie Ja walczę od dwóch dni dopiero, napisałam do Was bo myślę że z kimś byłoby łatwiej..

Gość aha i achhh
Kochana, ja walczę już kilka lat bez skutku widocznego :D powodzenia, do tego.... lata :D

Co do moich postanowień to: -wyrzuciłam wszystkie słodycze z domu (a było tego trochę.. - zaczęłam jeść regularnie (to już od kilku tygodni) - jem śniadania, kiedyś nie jadłam, ponadto na wieczór jem mniej -gotuję od dwóch tygodni inaczej niż zawsze, mniej tłuszczu i smażenia, mniej mięsa, mniej cukru -następne postanowienie to minimum 1,5l wody dziennie -przestaję słodzić i najważniejsze: -GIMNASTYKA NA JĘDRNOŚĆ UD I POŚLADKÓW CODZIENNIE

a ja nie mam wcale :P ale już myślę o jakiś ćwiczeniach i masażach żeby nie mieć tego problemu.. lepiej zapobiegać niż leczyć...

aha a ile ważysz? jak walczysz? ja mam dopiero początku cellulitis, ważę 54 kg na 170cm nie mam nadwagi itd poza tym ja stawiam na intensywne ćwiczenia ud i pośladków myślę, że jak będę wytrwała to dam radę a jak się ciut ociepli to będę jeszcze jeździć na rolkach :D

ja-jebye to super masz rację już teraz zadbaj ja się zabieram za to teraz bo mimo, że nie jest tak źle to wiem, że jeśli nic nie zrobię to będzie jeszcze gorzej :)

no właśnie.. tu się cieszę, że nią mam żadnych oznak.. ale jak już wyskoczy to ciężko się pozbyć.. nawet ciężkimi zabiegami u kosmetyczek.. ogólnie ćwiczę od tygodnia i zaraz też idę ćwiczyć :)

Dziewczyny, ja słyszałam, że chodzenie na saunę pomaga! Ostatnio byłam i potem wklepałam sobie balsam na cellulit o działaniu termoaktywnym i powiem szczerze, że dał mi popalić dosłownie!!! Znajoma mi mówiła, że chodząc 2 razy w tyg. na saunę całkowicie zlikwidowała cellulit!

a jakie ćwiczenia robisz? chodzisz do fitnesu? czy w domu ćwiczysz? ja mam taki zestaw, dośc mocny że w połowie 1 serii jestem cała mokra a robię 2 serie dziennie :D

Gość Red Bullllllll aka Jola
Ja od miesiąca się odchudzam i trochę zrzuciłam :)

ja ważę 51 kg i mam 168 cm ja póki co ćwiczyłam do tej pory dolne partię ciała łydki, pośladki robię też 6 vadera, ale poszukam czegoś na cellulit..

do kasziszka a jaki balsam używasz?? fajny pomysł z tą sauna..

Gość aha i achhh
Myśle, że u mnie to niestety kwestia wieku, zbliżam się do... 50tki. Młodszemu ciału łatwiej jest i schudnać i zlikwidować to i owo. W kazdym razie powodzenia ci zyczę. :)