Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no co mam poradzic??

Facet którego poznałam uzywa perfum za 15zł ....

Polecane posty

az mi głupio , czyms takim to ja psikam w WC :O

Gość panpropaganda
Czasem własnie takie perfumy zb iedronki sa na rowni z tymi makowymi... to zaden wstyd:)

W WC używa się odświeżaczy powietrza, Kochana. A co Ty myślałaś? Że wszystkich stać na super drogie perfumy nie wiadomo jakich? Wyobraź sobie, że może ziomek nie ma kasy, ale wiesz, fajnie że w ogóle stara się być czysty i zadbany. Ale oczywiście ciężko to docenić, bo liczy się to, że go nie stać, co równa się, że nie ma kasy w portfelu.

na równi ? Nie wiem jak mu powiedziec ,ze pachnie kiblem :o

Gość panpropaganda
Mam prosta rade... Kup mu perfumy na walentynki:)

Gość ja bym nie chciała
jesli nie odpowiada ci ten zapach to mu poprostu powiedz że do niego nie pasuje, a pozatym niedługo walentynki więc kup mu perfumy za 200 zł

Ty w ogóle ile masz lat? Zarabiasz pieniądze?

Gość //czekoladka//
dobre:) A moj wogole nie uzywa perfum, ha , ha:D

23 zarabiam a co niby mam robić ? kraść?

Gość ABF
ja pierdo**** to mu kup Armaniego jak cie stac i do tego fajne ciuchy ,w czym problem ? Sory ,ale ludzie maja inne wydatki niz zapaszki za 200-300 pln :O

Gość ouhj
pierdol to

Gość smierdzi ten twoj facet
czy tylko problemem dla ciebie jest na teraz koszt jego zapachu?

Gość tragedia grecka
straszne, perfumy za 15 złotych... kup mu lepsze, tak jak Ci tutaj ludzie radzą. nie ma to jak rozpierdalać kasę na duperele :D

Gość mnóstwo ludzi jest
zaniedbanych rzadko sie myją perfumy używają nawet markowe ale wody raczej mało i to nie z braku kasy ale z braku czasu i chęci

Gość Adamo...
za 15 zł to nie są perfumy tylko woda zapachowa na spirytusie to nawet tez nie jest woda kolońska perfumy zaczynają się od 100 zł

Gość mnóstwo ludzi jest
ja naprzyklad myje sie raz w tygodniu , po co czesciej ? Psikam sie old spajsem

Gość mikex
Ja się wcale nie perfumuje i moja żona nie robi z tego problemu. Musisz sobie odpowiedzieć- co jest dla ciebie ważne facet jako taki czy cała oprawa jaka powinna mu towarzyszyć- na dłuższą metę ważniejszy jest sam człowiek jaki on tam w swoim serduszku jest bo reszta przemija http://ujek-dobra-rada.blogspot.com/2011/02/zoto-i-srebro.html

Gość to jeszcze nic ja znalam
dziewczyne, ktora uzywala jakiegos smrodu za 5zl:D Wtedy jeszcze mieszkalam na stancji i ona wynajmowala jeden pokoj to jak sie tym smrodem spryskala to trzeba bylo caly dzien mieszkanie wietrzyc

Gość ddddddddddddddddddddd
wiem o co ci chodzi te paskudne whisky albo kuby- juz w avonie mozna cos przyzwoitego dostac za 29,9 :)

Masz 23 lata, ale wybacz, podejście jak rozkapryszona licealistka. Wiesz wielu ludzi robi takie cięcia budżetowe, bo zbierają pieniądze na samochód, mieszkanie i jeszcze takie inne rzeczy. Facet równie dobrze może pracować, ale zwyczajnie go nie stać na takie drogie perfumy, albo uważa takie drogie wydatki za pierdoły, nie czuje potrzeby lansowania się i kupowania drogich kosmetyków, żeby komuś tym zaimponować. Jedni lubią wydawać pieniądze w próżnię, inni nie, a jeszcze inni po prostu nie mogą sobie na to pozwolić.

Gość traa llllaaaa llaaa
Nie chciałabym byc z facetem ktory oszczedza na auto a nie dba o siebie :D juz wole jezdzic autobusem ale z kims fajnym ;) a jestem rok młodsza od autki topiku

Gość grazkaaaaa
Dokładnie, kup mu na walentynki jakieś perfumy jak nie podoba Ci się ten zapach. Ale z tym, że za 15 zł to pojechałaś, jakie to ma znaczenie ile kosztowały. Nie każde za 15 zł śmierdzą.

Gość IMO13246
3/10 Chociaz po przemysleniu dam Ci 5/10, bo sporo łosi złapało się na to nędzne prowo...

Gość julitka100
Myślę, że cena nie gra roli, jest bardzo fajna woda w Lidlu, zapach idealny z oryginalnymi, kosztują 14,99, ale jak chcesz to zerknij na www.pogrosiku.eu i kup mu coś oryginalnego za niedużą kasę

Nie chciałabym byc z facetem ktory oszczedza na auto a nie dba o siebie Czyli twierdzisz, że skoro używa perfum za 15zł, to nie dba o siebie? Kurde, gdzie Ty żyjesz? Miałam w życiu styczność z tak niezadbanymi śmierdzącymi ludźmi, że ten perfum za 15zł to byłoby dla nich wybawienie :o wiesz, pojeździj sobie autobusem w lato jak wszyscy unoszą ręce do góry, a pod pachą jeziorko wydzielające zapachy o różnym nieprzyjemnym natężeniu. Wtedy szybko pobiegłabyś do tego faceta, który używa perfum za 15zł bo chociażby pachniał.

Gość Miśka1122
To kup mu droższe, jeśli cię stać. Jak dla mnie to liczy się zapach a nie cena, bo co z firmówki jeśli zapach się nie podoba?

Gość traa llllaaaa llaaa
dziekuję , zamiast autobusu wole wlasne nogi lub rower :P