Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no co mam poradzic??

Facet którego poznałam uzywa perfum za 15zł ....

Polecane posty

pożadny perfum kosztuje około 200 zł jest napewno wydajniejszy i starcza na długo.Jak by policzyc kupowanie wód toaletowych za15 zł raz na 2-3 tyg.to wyjdzie na to samo.Ogólnie jednak to wazniejsze jest zeby byc czystym,zadbanym,miec obciete i czyste paznokcie,nie capic potem,a dodatkowy zapach owszem jest wskazany. Psikajac sie woda toaletowa która ma fajny zapach to nic wstydliwego. Nikt sie przeciez nie pyta ile to cudo kosztowało.

Gość no co mam poradzic??
lece tylko na wygląd ,wiec co sie dziwicie :(

Gość miloilo
Ojj no skoro jej się to nie podoba to niech kupi mu perfumę. Sprawa jest prosta jak konstrukcja cepa zwłaszcza że zbliżają się wale w tynki i może wyczaić większość perfum dużo taniej. Na przykład http://www.superpharm.pl/promocje/index

Ahaaa,no to jak tak to poprostu powiedz mu ze ten zapach do niego nie pasuje,zeby sobie kupił cos fajniejszego,albo kup mu Ty cos np.na zblizajace sie walentynki,no chyba ze nietyko to jest problemem ze sie psika woda za 15 zł.

Gość ja pierdzielelee
co wy gadacie ? :O ]mówi się '' Perfumy'' !!!!! krew mnie zalewa jak widze kup mu perfum , perfume , kurva mać :D

Gość love story hihihi
i co z tego, ja mam za 30zl pur blanki i eni wydam wiecej!!!

Gość love story hihihi
sa podroby na FM za 30zl a smierdzi cholerstwo caly dzien(ale ladnie:P)

Gość co wy z tym perfumem
do cholery !!! to teraz maniera jakas ,czy ze szkól samych kretynów/ kretynki wypuszczają TE PERFUMY TAKIE PERFUMY MAM PERFUMY KUP PERFUMY

Gość najlepiej kup
mu perfumy ktore ty lubisz i powiedz zeby uzywal bo na ciebie dzialaja.

Gość john_
ciekawe, co będzie, jak facet się spuści podczas stosunku np. na twoją nogę, brzuch? Wtedy to będzie dopiero bieda. Stwierdzisz:"A fuj!!! Co to jest, to takie białe? A jak śmierdzi,fuj łe!!!" Po czym,stwierdzisz, że seks nie jest dla ciebie i pójdziesz do klasztoru czyścioszek pod wezwaniem Św. Katarzyny, co się myła raz na tydzień. Żal i szkoda faceta. Nie wie nawet, z jakim prymitywem chodzi. Ludzie zapierdalają i nie starcza im na życie, a ona tu z takim czymś.

Nie liczy sie jakosć . :D Ja uzywam Hanna Montana za 9,99 I Żyje i jest przeeee mega słodka :D mam 20 lat ...

Gość Facet którego poznałam uzywa
"Facet którego poznałam uzywa perfum za 15zł ...." Jak chcesz być używana za 150 to zafunduj mu za 150? Chyba, że się BARDZIEJ CENISZ?

Gość zosiazosiaa 4
Za 15 zł to niech sobie dupę wyperfumuje

Gość buahhahhaa
,, no co mam poradzic?? az mi głupio , czyms takim to ja psikam w WC ,, Ja tez,a ze na kafe biedota i wiesniaki to nie od dzis wiadomo.

Gość czyms takim to ja psikam w WC
to podobnie jak ten gość też cię uważa za Wiekce Czcigodną czyli WC i rzuca całe 15 pln a ty, głupia cipo, jesteś PRZESZACOWANA w swoim mniemaniu on wie ile jesteś warta